15.1 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme promociona la destinació a l’IMEX Frankfurt

És una de les dues fires de referència a Europa en el sector de turisme de congressos, al costat de la trobada de Barcelona al novembre.

Una de les accions promocionals
Una de les accions promocionals

Darreres Notícies

Lloret Turisme és present des d’avui a l’anomenada IMEX Frankfurt, una de les dues fires de referència a Europa en el sector de turisme de congressos, al costat de la trobada de Barcelona al novembre. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha destacat que, per primer cop, el Lloret Convention Bureau hi tindrà representació pròpia.

El LLCB empalma una acció promocional amb una altra, perquè tot just acaba de rebre a la destinació, durant dos caps de setmana, un grup de professionals barcelonins interessats en el conveni entre Lloret, Girona i Olot. Recordem que a finals de l’any passat es va aprovar un pla d’accions que es va començar a impulsar al febrer, amb l’objectiu que les tres poblacions es complementin i facin una promoció conjunta del turisme de congressos.

I també durant aquest cap de setmana passat, Lloret Turisme ha participat a la Fira B-Travel de Barcelona, abans coneguda com a Saló Internacional de Turisme a Catalunya. Lloret hi ha donat a conèixer l’oferta destinada als visitants de proximitat. La segona edició de la fira B-Travel ha comptat amb la presència de més de 50 països i regions del món.

Tornant a les accions enfocades al públic professional, els dies 4 i 5 d’abril la periodista francesa de la guia de viatges Le petit futé, Dominique Sallier, va visitar el municipi per actualitzar el contingut de la guia referent a la destinació. Durant la seva estada, la periodista va visitar diferents establiments i va conèixer el patrimoni natural i cultural de la vila, visitant les platges i espais com els Jardins de Santa Clotilde, l’església parroquial, el cementiri modernista o el Museu del Mar.

D’altra banda, l’1 d’abril Lloret va rebre la visita de prospecció de l’empresa sueca Korpen, especialitzada a organitzar lligues de diferents disciplines esportives que el 2015 ja va confirmar l’organització d’un esdeveniment a Lloret amb 450 participants. Aquesta és l’última visita abans de l’esdeveniment que es celebrarà de l’1 al 5 de maig i que combinarà l’activitat esportiva amb sessions formatives.

spot_img

El + Vist