15.4 C
Blanes
La campanya de les postals

Lloret Turisme proposa als veïns recuperar el costum ‘nostàlgic’ d’enviar postals

La campanya 'Compartim Lloret des de casa' ofereix quatre models de postals digitals.

La campanya de les postals

Darreres Notícies

Tot i que l’emergència sanitària de la COVID-19 ha paralitzat l’activitat de la indústria turística, Lloret Turisme acaba d’engegar una campanya ben original: ‘Compartim Lloret des de casa’ proposa recuperar el costum d’enviar postals. La idea és comunicar que la destinació espera poder rebre els seus visitants, a qui troba a faltar, ben aviat.

Una de les postals mostra les barques a Sa Caleta (font: Lloret Turisme).

La iniciativa -que dona suport al sector- s’adreça als veïns i a tota gent que s’estima la destinació a qui es proposa que enviï postals de Lloret però en format digital. És a dir, per correu electrònic o a través de les xarxes socials. Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que enviar una postal té “una part romàntica i nostàlgica, i més nosaltres que rebem gent amb els braços oberts des de fa més de 60 anys”.

Hi ha quatre models diferents de postals digitals i totes inclouen un text personal i emotiu que parla sobre atractius singulars de Lloret de Mar, que aviat es podran tornar a gaudir. Les postals es podran descarregar al web compartim.lloretdemar.org en català, castellà, anglès i francès i tothom qui vulgui les podrà enviar als seus familiars, amics, clients o proveïdors.

Un altre model de postal, centrat en els camins de ronda (font: Lloret Turisme).

Aquesta iniciativa és la primera fase d’una campanya que tindrà continuïtat. En la segona etapa hi haurà més de 15.000 postals físiques -que es trobaran a les Oficines de Turisme i als establiments adherits a la campanya-. Les postals inclouran un segell personalitzat de la destinació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist