18.2 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme segueix treballant per promocionar l’oferta ciclista de la destinació

El cap de setmana passat va ser a la London Bike Show, una de les principals fires ciclistes d'Europa, mentre que ahir mateix va presentar el Lloret Cycling Weekend a Castelló de la Plana.

Presentació a Castelló
Presentació a Castelló

Darreres Notícies

Lloret Turisme segueix treballant per promocionar l’oferta ciclista de la destinació. El cap de setmana passat va ser a la London Bike Show, una de les principals fires ciclistes d’Europa, mentre que ahir mateix va presentar el Lloret Cycling Weekend a Castelló de la Plana.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que el cap de setmana de temàtica ciclista, que es farà del 27 al 29 d’abril, s’adreça al públic sobretot nacional, però que Lloret acull estades de ciclisme al llarg de l’any amb públic d’arreu. Per aquest motiu ha estat important la presència a la fira de Londres, on hi havia operadors de diferents països.

A la fira londinenca també hi van participar representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme. Durant la seva estada a la capital britànica, Lloret Turisme es va entrevistar amb una quinzena d’operadors britànics especialitzats en disciplines com triatló i ciclisme.

Seguint amb la promoció ciclista, ahir al vespre es va organitzar una presentació del Lloret Cycling Weekend a Castelló de la Plana. A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones que es van mostrar molt interessades en l’esdeveniment.

El cap de setmana comptarà amb sortides ciclistes, un clínic amb ponències especialitzades i la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava, entre altres coses. I destacarà la presència de Miguel Indurain i Nani Roma.

Properament, i seguint la línia de presentar l’esdeveniment en territoris amb tradició ciclista, Lloret Turisme realitzarà dues presentacions més del Lloret Cycling Weekend a les ciutats de Madrid i Pamplona.

spot_img

El + Vist