13.2 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme s’entrevista amb Visit Benidorm per sumar sinergies

Es tracta d’una acció que s’anomena 'benchmark' amb l’objectiu és compartir experiències i idees amb la resta de destinacions, en lloc de veure-les com a competència.

Benidorm
Benidorm

Darreres Notícies

Lloret de Mar vol crear sinergies amb Benidorm que ajudin a una millor gestió del model turístic. Amb aquest objectiu, representants de Lloret Turisme han visitat la ciutat alacantina i s’han entrevistat amb l’entitat de promoció Visit Benidorm, en una taula de treball on van compartir diferents experiències i coneixements.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assegura que l’experiència ha estat molt enriquidora. Es tracta d’una acció que s’anomena benchmark i que, segons la gerent de Lloret Turisme, és molt habitual en el sector turístic i en altres. En aquest cas, l’objectiu és compartir experiències i idees amb la resta de destinacions, en lloc de veure-les com a competència.

A banda de la reunió amb Visit Benidorm, els membres de Lloret Turisme van analitzar amb profunditat la ciutat, van fer visites a les platges, a espais naturals, equipaments culturals i establiments que són exemples de bones pràctiques.

Benidorm està considerada com una de les principals destinacions de platja d’Europa. Compta amb prop de 70.000 habitants i 70.000 places hoteleres. En el 2015 va rebre prop de dos milions de viatgers, amb més d’onze milions de pernoctacions.

D’altra banda, amb la intenció de seguir creant sinèrgies, durant la fira World Travel Market de Londres –que se celebra dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve-, els Ajuntaments de Lloret i Benidorm es reuniran amb responsables d’altres destinacions com Salou i Calvià.

spot_img

El + Vist