14.7 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme torna a promocionar la destinació a la fira IFTM TOP Resa de París

Feia molts anys que Lloret no participa a la principal fira del país veí, però en el context actual, i tenint en compte la rellevància que té el mercat francès, van decidir que era important ser-hi presents.

Promocionant Lloret a la fira IFTM Top Resa de París (Lloret Turisme)
Promocionant Lloret a la fira IFTM Top Resa de París (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret Turisme vol mantenir i fidelitzar el mercat francès, un dels principals per a la destinació. És per aquest motiu que les últimes setmanes ha participat en diferents accions per promocionar la destinació en aquest àmbit.

servicios profesionales jimenez

Una de les últimes accions ha estat la fira IFTM TOP Resa de París, un esdeveniment purament professional que es va celebrar del 5 al 8 d’octubre amb la presència de més de 200 destinacions internacionals i 34.000 professionals del sector turístic.

Feia molts anys que Lloret no participa a la principal fira del país veí, però en el context actual, i tenint en compte la rellevància que té el mercat francès, van decidir que era important ser-hi presents. Ho ha explicat la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

“Els mercats de proximitat són claus i arribar als perfils que siguin més interessants per a Lloret no és fàcil: vam considerar estratègic anar a la principal fira de França”

Elizabeth Keegan

Amb una quota de més del 20% sobre el total de visitants de la destinació, el mercat francès és tradicionalment el primer mercat internacional de Lloret de Mar i el segon a nivell global, només superat pel mercat espanyol, que se centra majoritàriament en un públic català de proximitat.

Un mercat que interessa perquè ve durant tot l’any.

“El francès és el primer mercat internacional a casa nostra i ens visita tot l’any i normalment no hi ha intermediaris ni touroperadors”

Elizabeth Keegan

El perfil del visitant francès és molt variat.

“Tenim perfils molt diversos de visitants francesos, segurament és el mercat en el qual ens visiten diferents perfils de forma més àmplia”

Elizabeth Keegan

La setmana que ve, Lloret Turisme participarà en una trobada europea d’oficines de turisme que se celebrarà a Girona. Elizabeth Keegan valora positivament que, de mica en mica, es vagi recuperant la celebració de fires presencials. En aquest sentit, aviat seran presents a la World Travel Market de Londres i la IBTM de Barcelona.

Tot i que amb molta prudència, les previsions de cara a la temporada del 2022 són optimistes.

spot_img

El + Vist