16.6 C
Lloret de Mar

Lloret Voluntari busca persones per ajudar la gent gran en diferents aspectes

L'entitat organitza aquest diumenge l'última quina de les festes, i destina els diners a cobrir necessitats de la gent gran. Però insisteix en què falten voluntaris.

Maria Antònia Portavella als estudis
Maria Antònia Portavella als estudis

Darreres Notícies

Lloret Voluntari fa una crida a la població per trobar persones voluntàries que col•laborin amb l’entitat al llarg de l’any. La presidenta, Maria Antònia Portavella, ha explicat que la tasca consisteix en ajudar les persones grans del municipi de diferents maneres: fent-los la compra, acompanyant-los a passejar, portar-los al metge o, simplement, fent-los companyia.

A més a més, cada any Lloret Voluntari organitza tres quines durant les festes nadalenques. Una activitat que sempre aplega moltes persones que passen una tarda divertida a la vegada que aporten diners a l’entitat. Uns diners que es destinen a finançar les despeses de l’associació i, sobretot, a comprar material necessari per a l’asil Nicolau Font i l’hospital sociosanitari.

L’última quina d’aquesta temporada es fa aquest diumenge, a les sis de la tarda a l’hotel Rosamar. L’entitat agraeix la col•laboració dels empresaris de la vila, tant comerciants, com restauradors i hotelers, per haver cedit els regals que conformen els atractius lots que se sortegen.

De les tres quines, una es destina a la Marató de TV3, en aquesta ocasió dedicada a la investigació de l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. Aquest any, Lloret Voluntari ha entregat 2.100 euros a la causa. Pel que fa a la primera quina, es van recollir 3.000 euros, que se sumaran al que s’aconsegueixi aquest diumenge.

Les persones interessades en contactar amb Lloret Voluntari en tenen una bona oportunitat aquest diumenge a la tarda, assistint a la quina –a les sis, a l’hotel Rosamar-, o bé poden fer-ho a través del correu electrònic [email protected] o adreçant-se a l’hospital sociosanitari.

spot_img

El + Vist