19.3 C
Lloret de Mar
Cartell

‘Lo tuyo y lo mío’ farà riure i emocionar aquest dissabte, a Lloret

Cartell

Darreres Notícies

El teatre de Lloret aixeca el teló aquest dissabte amb el musical Lo tuyo y lo mío. Un espectacle en què tots els diàlegs són cantats a través de cançons ben conegudes pel gran públic. A l’escenari, hi haurà un pianista i una parella formada per un noi i una noia. A ella l’encarna la Karen Gutiérrez, que assegura que el públic s’emocionarà, a la vegada que no pararà de riure.

Durant els 75 minuts que dura el musical, es fa referència a 75 cançons des dels anys 60 fins a l’actualitat, segons ha avançat la directora de Comunicació Cultural de Lloret, Amaranta Gibert. En el repertori musical hi haurà des de Rocío Jurado o Raphael fins a Presuntos Implicados, Chenoa o Shakira.

Lo tuyo y lo mío, un dels plats forts d’aquesta temporada del Teatre de la Costa Brava Sud, es podrà veure a Lloret aquest dissabte, a les nou de la nit. L’entrada val 12 euros i cal tenir en compte que l’espectacle s’inclou dins de l’Escena 25, la campanya de la Generalitat que regala 25 euros als joves d’entre 18 i 25 anys perquè vagin al teatre.

spot_img

El + Vist