24.4 C
Lloret de Mar
Kassandra

L’obra ‘Kassandra’, amb Elisabet Casanova, arriba al Teatre de Lloret

L'espectacle, dirigit per Sergi Belbel, es podrà veure avui divendres, a les 21 hores, al Teatre de Lloret. L'entrada val 12 euros.

Kassandra

Darreres Notícies

Lloret coneixerà aquesta nit la història de Kassandra, una refugiada transsexual que viu exiliada del seu país i que sobreviu oferint el seu cos a desconeguts.

L’autor és Sergio Blanco, que ha adaptat als nous temps la figura de mitologia grega Casandra, filla de Príam, rei de Troia, i la seva dona, Hècuba. Casandra tenia el do d’endevinar el futur i va advertir que estava a punt de començar una guerra, però ningú no la va creure i, fins i tot, la van repudiar.

En declaracions al programa Els Matins de TV3, el director de Kassandra, Sergi Belbel, explica que, davant de tanta incomprensió, el personatge només busca que se li faci cas. Qui l’encarna és Elisabet Casanova, que reconeix que ha estat un repte molt gran.

Elisabet Casanova i Sergi Belbel (TNC)

Per sortir a l’escenari, l’actriu s’ha de sotmetre a dues hores de maquillatge. Sergi Belbel reconeix que en un primer moment va pensar en un actor per encarnar el paper d’una transsexual, però quan Sergio Blanco li va indicar que havia de ser una dona, ho va entendre ràpidament i, de fet, de seguida va pensar en Elisabet Casanova. Kassandra no parla el nostre idioma, però té nocions suficients d’anglès per fer-se entendre.

L’espectacle arriba avui a Lloret, a partir de les nou de la nit, al teatre municipal. El preu de les entrades és de 12 euros.

spot_img

El + Vist