8.5 C
Lloret de Mar
'Oblidar', al Casal de l'Obrera

L’obra ‘Oblidar’ arriba aquest cap de setmana al Casal de l’Obrera

La funció arriba aquest divendres i diumenge. Qui ja tingui entrades, ha de validar-les avui o demà al Puntet.

'Oblidar', al Casal de l'Obrera

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.
El Casal de l’Obrera estrena aquest cap de setmana l’obra Oblidar, de Marie Laberge. Una estrena que ha estat marcada per la mala sort, ja que s’ha hagut de posposar en dues ocasions. El primer cop va ser per la indisposició d’una de les actrius i el segon, per la pandèmia. Si tot va bé, a la tercera anirà la vençuda i aquest cap de setmana es podrà veure l’espectacle. Serà en dues funcions: divendres i diumenge. És important que les persones que ja tenen l’entrada, vagin al Puntet avui dilluns o demà dimarts per intercanviar-la per una de vàlida per aquest cap de setmana. Les localitats que quedin lliures es vendran entre dimecres i divendres. El director, Salvador Pujós, recorda que l’obra Oblidar està protagonitzada per quatre germanes que han de tenir cura de la seva mare, que pateix Alzheimer. Una funció que arriba en un moment molt indicat, en què la pandèmia ha centrat les nostres vides. Salvador Pujós reconeix que és un espectacle dur i que diu les coses tal com són, per això assegura que no deixarà ningú indiferent. Les funcions d’Oblidar es faran divendres a les nou de la nit i diumenge a les sis de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.