19.2 C
Lloret de Mar
L'OIAC, en una foto d'arxiu

L’OIAC ha atès 1.100 trucades des de l’aprovació de l’estat d’alarma per la COVID-19

Els tràmits més demanats són la petició de volants del padró i els relacionats amb ajudes socials o econòmiques.

L'OIAC, en una foto d'arxiu

Darreres Notícies

L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l’Ajuntament de Lloret ha atès 1.100 trucades des de l’aprovació de l’estat d’alarma per la COVID-19. Els tràmits més demanats són la petició de volants del padró d’habitants, així com els relacionats amb línies d’ajuda socials i econòmiques arran de l’emergència sanitària derivada del coronavirus.

Les 1.100 trucades han estat realitzades des de mitjans de març fins el 22 d’abril. En concret, a les dues línies telefòniques (als números 636144388 i 616923105) que té habilitades l’OIAC de les 8 a les 15 hores, de dilluns a divendres. El regidor de l’OIAC, Xavi Flores, valora la dada “positivament” i assegura que “l’oficina segueix donant servei“.

Segons fonts municipals, el tràmit més demanat és el volant del padró d’habitants, el tràmit històricament més sol·licitat, i després moltes qüestions relacionades amb la COVID-19 i les seves conseqüències socials i econòmiques. Com, per exemple, les targetes de les beques menjador, peticions de cartes d’impostos amb els terminis ampliats, informació de com fer instàncies telemàtiques o ajudes socials.

En relació amb el servei de sol·licitud per als ciutadans estrangers sense certificat digital -que és provisional mentre duri l’emergència sanitària COVID-19, només per a tràmits urgents i imprescindibles- se n’han fet 100 sol·licituds.

Al portal web municipal www.lloret.cat hi ha la llista de telèfons de contacte i adreces de correu electrònic de cada departament perquè la ciutadania s’hi pugui adreçar i fer les seves consultes.

spot_img

El + Vist