7.6 C
Lloret de Mar

L’oposició veu amb bons ulls que s’impulsin habitatges de lloguer accessible a Lloret

El ple ha aprovat la iniciativa per unanimitat.

El plànol d'on aniran els habitatges de lloguer accessibel
El plànol d'on aniran els habitatges de lloguer accessibel

Darreres Notícies

El ple ha aprovat per unanimitat que l’Ajuntament signi un conveni amb l’Incasòl i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per construir 68 habitatges de protecció oficial per oferir un lloguer accessible.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament cedirà a l’Incasòl l’ús de propietat d’un solar de l’avinguda Vila de Blanes (al número 173) per un termini de 75 anys. Per la seva banda, l’Institut Català del Sòl i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya es comprometrà a construir l’edifici i adjudicar els habitatges en el termini màxim de quatre anys.

Això sí, l’Ajuntament contribuirà en l’establiment dels criteris per adjudicar els habitatges, que es preveu que tinguin un cost d’entre 450 i 500 euros al mes. A més, es reservaran el 25% de llars per a joves de menys de 35 anys i un altre 25% per a col·lectius vulnerables en risc d’exclusió social.

Tots els grups de l’oposició han celebrat que el Govern hagi tingut aquesta iniciativa i que hagi aconseguit arribar a un acord amb les altres parts, després de dos anys de negociacions.

spot_img

El + Vist