5.3 C
Lloret de Mar
Fira Internacional de Turisme de Madrid

L’Organització Mundial de Turisme participarà a una reunió per parlar del primer Congrés de turisme esportiu

Un congrés molt destacat que es farà al maig a Lloret de Mar. La trobada per parlar-ne es farà aquest dimecres, coincidint amb la fira de Madrid FITUR.

Fira Internacional de Turisme de Madrid

Darreres Notícies

FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, arriba amb aspectes molt destacats per a Lloret de Mar. El principal és que el municipi serà la seu del primer congrés mundial que es fa sobre turisme esportiu. Serà els dies 21 i 22 de maig amb seu al Palau de Congressos Olympic i, coincidit amb FITUR, es farà la primera reunió amb l’Organització Mundial de Turisme (OMT).

L’alcalde, Jaume Dulsat, recorda que és una gran oportunitat poder acollir aquest congrés, que és una de les cites més destacades de l’any per al turisme arreu de Catalunya. I remarca que la destinació és ideal per a aquest esdeveniment, ja que és líder en aquest sector.

El primer congrés de turisme esportiu comptarà amb ponents vinguts de tot el món i acollirà fins a 450 professionals. La trobada se centrarà en debatre sobre els reptes que té sobre la taula el sector del turisme esportiu: el foment de la igualtat, la presència de la dona, el respecte pel medi ambient o l’organització de grans esdeveniments, entre d’altres.

I, com diem, aquest dimecres se sabran encara més detalls d’aquest esdeveniment, ja que hi ha programada una trobada a Madrid, coincidint amb el primer dia de FITUR. Però a banda del turisme esportiu, Lloret també aprofitarà la fira madrilenya per fomentar la seva vessant destinada a acollir turisme de benestar i salut.

La fira també s’aprofitarà per fer una trobada de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja i per debatre sobre els efectes que ha tingut la fallida de l’operador britànic Thomas Cook.

Tal com ha explicat l’alcalde, Lloret sempre és present a FITUR dins de l’estand de la Costa Brava i de Catalunya, amb representants polítics, tècnics i empresaris de la vila. Per a la destinació és una cita ineludible.

FITUR obre portes aquest dimecres i s’allarga fins diumenge. Els primers dies és oberta per a professionals,mentre que el cap de setmana obre per al públic final.

spot_img

El + Vist