13.7 C
Blanes
Orquestra Internacional Maravella

L’Orquestra Internacional Maravella oferirà el concert i ball de Festa Major

Serà aquest divendres, a les 20 i a les 23 hores, respectivament, a l'Hotel Evenia.

Orquestra Internacional Maravella

Darreres Notícies

L’Orquestra Internacional Maravella oferirà el tradicional concert i ball de Festa Major, aquest divendres al vespre. Com és habitual, primer s’ha programat un concert, que començarà a les vuit del vespre i, a partir de les onze de la nit, hi haurà el ball de Festa Major. Tot plegat serà a l’Hotel Evenia amb entrada gratuïta.

Miquel Comadevall, representant de l’Orquestra, explica que han preparat un repertori variat per a cadascuna de les actuacions.

“Un concert de música de Festa Major, des de música de solistes, música cantada, evidentment música catalana… i després un bon ball en què pot haver-hi de tot, per a totes les edats”

Miquel Comadevall

Comadevall matisa que en el concert es busca que el públic observi tot el que passa a l’escenari, mentre que al ball la intenció és fer moure a tothom.

“La música de concert sol ser més per escoltar i veure les coreografies, canvis de vestuari, els solistes… i la música del ball és ben bé de revetlla, de passar-s’ho bé”

Miquel Comadevall

Així doncs, demà al vespre, hi haurà el concert i el ball de Festa Major amb l’Orquestra Maravella. El concert a les vuit del vespre i el ball, a les onze de la nit, a l’Hotel Evenia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist