24.8 C
Lloret de Mar
Fermí Reixach, caracteritzat en la sèrie 'Los Herederos de la Tierra' de Netflix.

‘Los Herederos de la Tierra’, al top ten de Netflix, amb Fermí Reixach i Paco Moreno

La minisèrie, basada en la novel·la d'Ildefonso Falcones, s'ambienta en la Barcelona medieval.

Fermí Reixach, caracteritzat en la sèrie 'Los Herederos de la Tierra' de Netflix.

Darreres Notícies

‘Los Herederos de la Tierra’, una de les sèries més populars de Netflix, compta amb dos lloretencs en el repartiment: Fermí Reixach i Paco Moreno.

La minisèrie espanyola, que es va estrenar el 15 d’abril, està basada en la novel·la homònima d’Ildefonso Falcones. Esta protagonitzada per Yon González, David Solans, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Michelle Jenner i Pere Arquillué.

Fermí Reixach, qui va rodar en plena pandèmia a localitzacions de Terrassa i Canet d’Adri, explica que el seu paper “és el savi d’una congregació de jueus, qui perdona i diu com s’ha de resar”.

L’actor lloretenc Paco Moreno té el paper de Correo Marsella, “que ajuda el personatge central, vaig rodar les escenes a Tamarit, es va tancar tota la platja, va ser impressionant, una gran producció”.

Paco Moreno, en una escena de la sèrie 'Los Herederos de la Tierra'.
Paco Moreno, en una escena de la sèrie ‘Los Herederos de la Tierra’.

La sèrie compta amb una única temporada de vuit capítols. S’ambienta a la Barcelona de l’any 1387 i narra la història d’Hugo Llor, un adolescent que somia en convertir-se en un artesà constructor de vaixells, malgrat que el seu destí és incert.

De moment, “Los Herederos de la Tierra” es pot veure a Netflix, on es troba en el top ten, però d’aquí un any s’estrenarà en obert per TV3 i Antena 3. La producció ha anat a càrrec de Netflix, Televisió de Catalunya i Atresmedia, amb la col·laboració de Diagonal TV.

spot_img

El + Vist