Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Un dels espectacles del Outdoor, d'aquest estiu.

L’Outdoor Summer Festival tanca la quarta edició amb més de 4.000 espectadors

Lloret de Mar va mantenir espectacles i visites guiades durant tot l’estiu amb una aposta clara per la cultura segura.

Un dels espectacles del Outdoor, d'aquest estiu.

Darreres Notícies

L’Ajuntament presenta les propostes de millora de la primera línia de Lloret de Mar

El període de votació comença el proper 8 de març.

El CAP de Lloret inicia la vacunació a domicili per a persones amb problemes de mobilitat

La majoria d'usuaris són persones de més de 80 anys, amb un grau elevat de dependència. En el primer dia, han vacunat 18 persones en domicilis.

60 visites als elements del MOLL en l’inici de la campanya de turisme comarcal

L'indret més visitat de Lloret de Mar són els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites.

Els boscos de Lloret, un dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella són alguns dels indrets de l'esport publicitari de la popular marca de cerveses.

La Sansi organitza per primera vegada a Lloret un control federat d’atletisme

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques.

Més de 4.000 espectadors han gaudit aquest any d’algun dels espectacles de la quarta edició del Lloret Outdoor Summer Festival. Des d’un primer moment, l’Ajuntament i Lloret Turisme van tenir clar que volien apostar per mantenir l’oferta cultural de la destinació amb espectacles a l’aire lliure i complint amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

L’alclade, Jaume Dulsat, considera que ha estat un encert. Exposa que “la valoració és molt positiva i especialment en un any tan complicat per la cultura i la celebració d’esdeveniments, el que sí que teníem clar és que no volíem que deixessin de passar coses a Lloret de Mar, com a municipi que treballa la cultura i com a destinació turística, i ha sortit molt bé”

Pel que fa a les mesures de seguretat, l’alcalde afirma que s’han complert de manera estricta. “Hem hagut de ser exigents amb els protocols, no hem tingut problemes i estem contents que hagin funcionat bé”, conclou.

Jaume Dulsat recorda que el Lloret Outdoor Summer Festival es va impulsar fa quatre anys per poder oferir una programació de qualitat als visitants “per prestar més atenció a la gent que ens visitava, per tant vam decidir ajuntar diferents esdeveniments que es feien i vam crear el Lloret Outdoor Summer Festival”.

Aquesta temporada, però, a banda d’oferir una sèrie d’activitats al públic, es va decidir apostar per organitzar espectacles per ajudar el sector cultural, molt perjudicat per la crisi del coronavirus, ja que ha vist anul·lada gran part de la seva activitat.

Aquesta quarta edició del Lloret Outdoor Festival ha comptat amb una trentena de propostes de teatre, circ, dansa, música, cinema a la fresca i visites guiades i teatralitzades en diferents idiomes. A més, també s’ha impulsat el Festival Estiueja, el programa cultural del Teatre a l’aire lliure, que va comptar amb sis espectacles i més de 1.100 espectadors.

I és que el Lloret Outdoor Summer Festival és una proposta impulsada per Lloret Turisme amb la col·laboració del Teatre de Lloret, la Biblioteca, Promoció Cultural i Patrimoni, i que compta amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.