14.3 C
Blanes
La trobada dels càmpings a Girona, del 2021.

Els càmpings de Girona trien Lloret com a seu del congrés anual del sector

Serà aquest dijous, en el Teatre, amb més de 300 participants, entre professionals i estudiants.

La trobada dels càmpings a Girona, del 2021.

Darreres Notícies

L’associació de càmpings de Girona ha escollit Lloret de Mar on aquest dijous, 28 de setembre, hi celebra un congrés especialitzat en aquest sector. S’hi esperen més de 300 participants, entre professionals i estudiants.

Es tracta de la 5a edició, en què professionals del turisme debatran qüestions que afecten els càmpings, com avançar en la sostenibibilitat, estratègies per mantenir el lideratge o bé la importància de captar i retenir talent, tal i com explica el president de l’entitat, Miquel Gotanegra.

En el congrés hi participaran tot tipus d’experts, com el professor José Antonio Donaire o l’exalcalde Jaume Dulsat de Eurofirms Group. A més, s’hi anunciaran les línies principals d’un estudi a càrrec de la UdG sobre els 70 anys de càmping a Catalunya. En el cas del territori gironí, es tracta “d’un dels destins més potents d’Europa per als clients i usuaris dels càmpings”.

La trobada es duu a terme aquest dijous en el Teatre de Lloret, amb la presència de la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral. Al vespre es farà la gala de cloenda a l’hotel Santa Marta. Durant el sopar s’atorgaran els premis Jaume Genover i Girocamping, cap a un empresari o entitat per la seva destacada trajectòria en el sector càmping.

Per a més info, consulteu el web de l’associació de càmpings de Girona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist