10.7 C
Lloret de Mar

Mango escull Lloret per ambientar part dels seus catàlegs promocionals

Ha fet fotografies per al catàleg de roba per a joves i per a dones als Jardins de Santa Clotilde i a Sa Boadella. L'elecció l'ha fet a través de l'agència de localitzacions Encuentra.

Dues de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)
Dues de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)

Darreres Notícies

La multinacional Mango ha escollit Lloret de Mar per fer algunes de les seves fotografies promocionals.

servicios profesionales jimenez

Ho ha fet a través de l’agència de localitzacions Encuentra, que ha triat els Jardins de Santa Clotilde i la cala Sa Boadella per captar algunes imatges per al catàleg de roba per a joves i per a dones. Anke Berthold, fundadora i coordinadora de projectes d’Encuentra, assegura que Mango ha quedat molt satisfeta amb Lloret de Mar i tornaran segur.

Una de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)
Una de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)

Sobre els Jardins de Santa Clotilde, Anke Berthold assegura que és un dels espais més escollits per empreses d’arreu del món pel seu gran atractiu.

“Ens agraden molt (els jardins) perquè hi ha molt poques opcions d’aquest traçat més renaixentista italià, amb aquestes escalinates, escultures i vistes al mar”

Anke Berthold

L’agència porta 20 anys oferint Lloret de Mar per fer-hi tot tipus de rodatges o sessions fotogràfiques. I és que la companyia considera que el municipi té molts indrets atractius; especialment, la combinació de les seves cales verges i platges urbanes.

Un altre dels aspectes que Anke Berthold destaca de Lloret de Mar és l’ambient nocturn que hi ha en plena temporada turística, que permet ambientar els carrers en ciutats d’arreu del món.

A més a més, hi ha dos punts forts més de Lloret: un és la proximitat amb Barcelona, on s’allotgen sovint els treballadors d’empreses estrangeres. L’altre, és la col·laboració que ofereix l’administració a través de la Lloret Film Office.

spot_img

El + Vist