5 C
Lloret de Mar
Dues de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)

Mango escull Lloret per ambientar part dels seus catàlegs promocionals

Ha fet fotografies per al catàleg de roba per a joves i per a dones als Jardins de Santa Clotilde i a Sa Boadella. L'elecció l'ha fet a través de l'agència de localitzacions Encuentra.

Dues de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

La multinacional Mango ha escollit Lloret de Mar per fer algunes de les seves fotografies promocionals.

Ho ha fet a través de l’agència de localitzacions Encuentra, que ha triat els Jardins de Santa Clotilde i la cala Sa Boadella per captar algunes imatges per al catàleg de roba per a joves i per a dones. Anke Berthold, fundadora i coordinadora de projectes d’Encuentra, assegura que Mango ha quedat molt satisfeta amb Lloret de Mar i tornaran segur.

Una de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)
Una de les imatges de Mango als Jardins de Santa Clotilde (Encuentra)

Sobre els Jardins de Santa Clotilde, Anke Berthold assegura que és un dels espais més escollits per empreses d’arreu del món pel seu gran atractiu.

“Ens agraden molt (els jardins) perquè hi ha molt poques opcions d’aquest traçat més renaixentista italià, amb aquestes escalinates, escultures i vistes al mar”

Anke Berthold

L’agència porta 20 anys oferint Lloret de Mar per fer-hi tot tipus de rodatges o sessions fotogràfiques. I és que la companyia considera que el municipi té molts indrets atractius; especialment, la combinació de les seves cales verges i platges urbanes.

Un altre dels aspectes que Anke Berthold destaca de Lloret de Mar és l’ambient nocturn que hi ha en plena temporada turística, que permet ambientar els carrers en ciutats d’arreu del món.

A més a més, hi ha dos punts forts més de Lloret: un és la proximitat amb Barcelona, on s’allotgen sovint els treballadors d’empreses estrangeres. L’altre, és la col·laboració que ofereix l’administració a través de la Lloret Film Office.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.