23.1 C
Lloret de Mar
El lloretenc Marc Bernils, jugant el torneig (Padel Magazine).

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

El lloretenc Marc Bernils, jugant el torneig (Padel Magazine).

Darreres Notícies

El lloretenc Marc Bernils va arribar als quarts de final de l’American Padel Tour, en la jornada celebrada la setmana passada a Bèlgica. Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

El lloretenc explica que les coses no van sortir massa bé i que, tot i que eren els favorits en l’eliminatòria, el plantejament del partit no va ser el correcte.

Marc Bernils (Padel Magazine)
Marc Bernils (Padel Magazine)

Marc Bernils reconeix que eren uns dels favorits del torneig, com a mínim per arribar a les semifinals, aprofitant que els jugadors argentins no es van poder desplaçar a Bèlgica per qüestions relacionades amb els protocols del coronavirus. Cal destacar que Argentina és una de les potències mundials en aquesta modalitat esportiva.

Marc Bernils (Padel Magazine)
Marc Bernils (Padel Magazine)

Ara, Marc Bernils i Jeremy Scatena -considerat el millor jugador actual de pàdel de França– ja pensen en la pròxima jornada de l’American Pàdel Tour. Es disputarà a Portugal, a partir d’aquest divendres. L’objectiu serà sumar com més punts millor per pujar posicions en el rànquing mundial.   

spot_img

El + Vist