10.5 C
Lloret de Mar

Marc Bernils i Emiliano Machiore, guanyadors del Torneig Internacional de Pàdel

Organitzat per Lloret Pàdel Tours amb la col·laboració del Club Pàdel Lloret, hi van participar 130 persones de diferents nacionalitats.

El podi del torneig (Lloret Pàdel Tours)
El podi del torneig (Lloret Pàdel Tours)

Darreres Notícies

Marc Bernils i Emiliano Machiore van ser els guanyadors del Torneig Internacional de Pàdel, celebrat aquest passat cap de setmana a les pistes de Lloret de Mar, amb més de 130 participants. La cita estava organitzada per Lloret Pàdel Tours, amb la col·laboració del Club Pàdel Lloret.

servicios profesionales jimenez

La competició va reunir persones de diferents nacionalitats. A banda dels participants catalans i de l’Estat espanyol, també es van desplaçar fins a la vila jugadors procedents d’Holanda, França, Bèlgica o Suïssa. La coordinadora de Lloret Pàdel Tours, Cristina Isamat, destaca que estan molt orgullosos de la feina feta i d’haver reunit tanta participació internacional.

“No podem estar més contents i satisfets de tota la feina feta i de com ha gaudit la gent, sobretot també molt orgullosos de moure gent de diferents nacionalitats”

Cristina Isamat

La competició va durar tres dies. En la primera jornada, la del divendres, la pluja va provocar que els partits es traslladessin a les instal·lacions del Padel Indoor Lloret. La resta de dies, dissabte i diumenge, el temps va acompanyar i el torneig es va dur a terme amb total normalitat.

Des de l’organització fan valoracions molt positives i ja pensen en les pròxima edició del torneig internacional de pàdel.

spot_img

El + Vist