0.7 C
Lloret de Mar
Muniesa i alguns dels esportistes que donen suport

Marc Muniesa se suma a la campanya ‘Guanyarem’, en defensa de l’esport català

S’hi han sumat molts esportistes de primer nivell com Carles Puyol, Kilian Jornet, Aleix Espargaró o Noemí Jordana.

Muniesa i alguns dels esportistes que donen suport

Darreres Notícies

El futbolista lloretenc Marc Muniesa s’ha sumat a la campanya Guanyarem, que defensa l’esport català.

La iniciativa l’han impulsada la Plataforma pro Seleccions Catalanes, la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). L’objectiu és donar visibilitat a l’esport català fins a convertir-lo en un referent internacional.

A la seva pàgina web, la plataforma defineix l’esport català com “una eina integradora dels nouvinguts i com a element bàsic de cohesió social i de foment de la salut”. A més, indica que “avui, més de tres milions de ciutadans fan esport de lleure, escolar o federat, cosa que situa Catalunya com un país esportiu per excel•lència, referent a Europa i a la resta del mon”. I afegeix que “les federacions, els clubs i els esportistes han estat, són i seguiran sent pioners, símbols i referents indiscutibles de la societat catalana, alhora que una gran escola de valors de convivència”.

A la campanya s’hi han sumat molts esportistes de primer nivell com Carles Puyol, Kilian Jornet, Xavi Hernández, Raúl Tamudo, Aleix Espargaró, Pep Guardiola o Noemí Jordana.

spot_img

El + Vist