15.4 C
Blanes
La governanta amb Nicolau Font

‘Memòries del passat’ permet conèixer Nicolau Font i la casa indiana de Can Font

Es pot gaudir cada divendres en català i cada dissabte, en castellà. Sempre a les 21 hores, al preu de 5 euros. Cal fer reserva al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural.

La governanta amb Nicolau Font

Darreres Notícies

Una visita que permet contemplar la casa indiana de Can Font, a la vegada que es donen a conèixer detalls del Conde de Jaruco, Nicolau Font i Maig, i de la vida en aquella època, a finals del segle XIX. Aquesta és la proposta de la visita teatralitzada Memòries del passat, que es pot gaudir durant tot el mes de setembre.

Els protagonistes són el mateix Nicolau Font i la governanta de la casa. Ana Peña es posa a la pell de la senyoreta Nomdedéu, una dona que es mostra molt estricta en tot moment.

La governanta fent riure el públic en un moment de la visita

El personatge de la governanta, que fa riure el públic en més d’una ocasió, fa partícips els visitants des del primer moment, perquè visquin la història de manera profunda, tal com relata l’actor Joan Romà Ortiz. Ell és qui dona vida a Nicolau Font. A través dels seus relats, descobrim diverses anècdotes del personatge. A més a més, aquells dies Can Font té un convidat especial: mossèn Cinto Verdaguer, també encarna per Joan Romà Ortiz.

La visita es titula Memòries del passat i s’ha tornat a programar durant tot el mes de setembre després de l’èxit que ha tingut fins ara. A més, també s’ofereix en castellà. Així doncs, la visita teatralitzada a Can Font es pot gaudir cada divendres en català i cada dissabte, en castellà. Sempre a les nou del vespre. El preu és de 5 euros i cal fer reserva prèvia al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural.

Però també hi ha altres visites guiades pels pròxims dies. Aquesta tarda, a dos quarts de 7, es farà la Ruta Indiana amb un recorregut per Can Font que comptarà amb explicacions en anglès. Les inscripcions tenen preu de 5 euros.

Per a aquest dissabte al matí, des de la Casa del Mar, es durà a terme una sortida d’immersió lleugera. L’activitat s’anomena “snorkelling”. El cost de les places és de 10 euros i l’edat mínima per a formar part de l’activitat és de 8 anys amb l’acompanyament d’un adult.

A la mateixa hora, es farà una sortida de marxa nòrdica guiada amb l’objectiu de descobrir el patrimoni natural i cultural de Lloret. Hi poden participar els majors de 12 anys. Cal inscripció prèvia a les Oficines de Turisme. El preu és de 5 euros.

També aquest dissabte, però a partir de les 6 de la tarda, es podrà gaudir d’una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde. En aquesta ocasió, es farà en francès i comptarà amb acompanyament musical. Té un cost de 5 euros. Per a totes aquestes propostes cal inscripció prèvia a les Oficines de Turisme.

I per diumenge, a les 11 del matí, encara una activitat familiar més. Es tracta de La maledicció dels Déus, un joc de pistes que es farà al Turó Rodó. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia al Museu del Mar o al web de Patrimoni. El preu és de 3 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist