13.7 C
Blanes
Cartell

Més de 400 jugadors mini i premini participen al Torneig de Cloenda de bàsquet

L'organitza la Fundació del Bàsquet Català i es disputa a Lloret aquest cap de setmana. El cap de setmana que ve serà el torn del cadet i el júnior.

Cartell

Darreres Notícies

Més de 400 jugadors i jugadores de bàsquet de les categories premini i mini, de tercer a sisè de primària, participaran aquest cap de setmana al Torneig de Cloenda que organitza la Fundació del Bàsquet Català a Lloret.

Són un total de divuit equips femenins i 22 masculins, que faran servir els tres pavellons i les pistes exteriors del Molí i de l’escola Pere Torrent per disputar partits dissabte matí i tarda i diumenge al matí.

El director de promoció de la Fundació, Jordi Iborra, ha explicat que l’objectiu és que els equips d’arreu de Catalunya puguin tancar la temporada d’una manera divertida, jugant contra equips del seu mateix nivell. A més, els partits de bàsquet es combinen amb activitats variades, com competicions de tir dissabte a la nit, o estones de lleure a la piscina de l’hotel.

Aquesta és la tercera edició del Torneig de Cloenda -que cada any creix més-, que la setmana que ve tindrà la segona fase amb les categories cadet i juvenil, on s’esperen una trentena d’equips, entre nois i noies.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist