13.3 C
Lloret de Mar

Més de 18.000 euros recaptats contra l’AME aquest cap de setmana

La Sansi Aran va aconseguir uns 18.000 euros, mentre que la Casa de Cúllar en va recollir uns 500 a través de les 'migas granaínas'.

La Sansi Aran
La Sansi Aran

Darreres Notícies

Més de 18.000 euros s’han recollit aquest cap de setmana a Lloret per la lluita contra l’AME. Tant el club La Sansi com la Casa de Cúllar van organitzar actes benèfics amb la causa, que recordem que ha fet que s’hi bolqui molta gent de Lloret arran de la mort de l’Aran, el nadó de vuit mesos afectat d’Atròfia Muscular Espinal.

Gairebé 2.000 persones van participar a la Sansi Aran, una cursa solidària de tres quilòmetres, que tenia sortida i arribada a les pistes d’atletisme. Segons el president de la Sansi, José Luís Blanco, és la primera vegada a l’Estat espanyol que una cursa de menys de tres quilòmetres aplega tants participants. Per tant, les valoracions són molt positives, malgrat que el mal temps no va acompanyar gaire.

De fet, el fred va deslluir l’àpat de migas granaínas organitzat per la Casa de Cúllar, segons el president de l’entitat, Dani Torrente. En total es van recaptar uns 500 euros.

Tots els diners se sumaran als 40.000 euros que ja ha recollit la Fundació contra l’AME de Lloret en els últims mesos per intentar trobar una cura a la malaltia que afecta nadons i que ara mateix no té tractament.

Blanco encara no sap què farà Lloret Unida 

D’altra banda, José Luís Blanco ha explicat que la presentació del seu llibre dissabte al vespre va anar molt bé i encara no ha confirmat quin paper jugarà el seu partit polític Lloret Unida a les eleccions municipals del maig, tot i que sí que ha explicat que li falta reunir-se amb dos alcaldables per poder anunciar una decisió.

spot_img

El + Vist