27.2 C
Lloret de Mar
Alumnes fent classe amb mascareta (Escola Pompeu Fabra)

Més de 40 classes s’han confinat aquest trimestre per la Covid-19

El nombre de grups confinats s'ha incrementat exponencialment les últimes setmanes arribant a una desena de classes cada setmana.

Alumnes fent classe amb mascareta (Escola Pompeu Fabra)

Darreres Notícies

Més d’una quarantena de classes s’han confinat aquest trimestre als centres educatius de Lloret de Mar. Aquest dimecres serà l’últim dia del primer trimestre i la situació de pandèmia s’està complicant per moments.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, ha explicat que els primers mesos de curs es confinaven una mitjana d’una a tres classes cada setmana, mentre que el trimestre ha acabat amb una desena de classes a la setmana.

“Les primeres setmanes de curs es confinaven entre un i tres grups per setmana i, des del novembre, els grups han pujat a fins a deu i onze grups cada setmana”

Albert Ferrández

El regidor fa una crida a la vacunació dels infants de cinc a onze anys per frenar la pandèmia.

“Ara que els serveis de salut creuen convenient vacunar els infants, crec que, a no ser que un pediatre ens digui el contrari, tothom s’hauria d’animar i demanar hora”

Albert Ferrández

Les famílies que vulguin vacunar els infants han de demanar cita igual que es fa amb els adults, a través de la pàgina web que la Generalitat ha habilitat expressament. El punt de vacunació més proper a Lloret és el de Blanes.

spot_img

El + Vist