13.8 C
Lloret de Mar

Més del 40% dels turistes espanyols encara té interès en fer vacances aquest any

Més del 40% dels turistes espanyols encara té interès de fer vacances aquest any 2020, tot i la situació del coronavirus. Aquest és la principal conclusió d’un informe elaborat per la plataforma #LovingTourism, integrada per Lloret Turisme i una cinquantena de membres més. A través de 2.500 enquestes, la plataforma -que treballa per a la […]

La web de la plataforma
La web de la plataforma

Darreres Notícies

Més del 40% dels turistes espanyols encara té interès de fer vacances aquest any 2020, tot i la situació del coronavirus. Aquest és la principal conclusió d’un informe elaborat per la plataforma #LovingTourism, integrada per Lloret Turisme i una cinquantena de membres més.

servicios profesionales jimenez

A través de 2.500 enquestes, la plataforma -que treballa per a la reactivació de l’activitat turística- intenta preveure el canvi de comportament (motivacions, interessos i pors) dels visitants nacionals arran de la COVID-19.

Les dades de l’enquesta, realitzada entre el 2 i el 22 d’abril de 2020, revela que el 41,5% dels residents a Espanya encara mantenen la intenció de sortir de vacances, enfront de l’25,1% que pensa que no podrà anar-hi. Cal destacar que la incertesa entre els turistes potencials és molt gran, ja que el 33,3% dels enquestats indica que encara no sap què farà. Entre els residents que pensen no sortir de vacances aquest any o encara no han pres una decisió ferma al respecte, els principals motius són en la manca de seguretat (39,9%), l’actual situació econòmica (20,7%) i les restriccions a la mobilitat (19,6%).

La presentació s’ha fet en format de webinar (digital) aquest dimecres.

Hi ha estat present Eli Keegan, de Lloret Turisme. Exposa que “és interessant compartir informació i experiències” donada la incertesa actual. Afegeix que es detecta interès per part del mercat espanyol en anar a hotels i destinacions de sol i platja, uns factors que beneficien Lloret de Mar.  Conclou que “és estratègic tenir més coneixement per crear una proposta de valor per al mercat espanyol, que constitueix el 25% de visitants de Lloret de Mar”. Keegan alerta, però, que en els propers mesos “en primera instància només tindrem accés a aquest mercat, pendents de l’obertura de la frontera amb França“.

#LovingTourism és una plataforma col.laborativa i participativa que va néixer a principi del mes d’abril per donar suport a la reactivació de l’activitat turística a través de diferents accions. Actualment compta amb més de 50 empreses, destinacions i altres agents turístics. La plataforma compta amb el suport de la Comunitat Valenciana, Andalusia i Lloret Turisme, associacions d’hotelers com Hosbec i Ashotel, així com diferents empreses turístiques.

Consulta els resultats de la 1a enquesta #LovingTourism sobre el comportament dels turistes potencials a Espanya en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist