11.6 C
Lloret de Mar
Miguel Indurain, fotografiant-se amb fans

Miguel Indurain i Nani Roma assistiran al Lloret Cycling Weekend, a finals d’abril

Una molt bona notícia perquè la seva presència incrementarà la qualitat de l'esdeveniment i, a més, serà un punt molt fort a l'hora de fer-ne promoció.

Miguel Indurain, fotografiant-se amb fans

Darreres Notícies

Miguel Indurain, Nani Roma i altres esportistes d’elit confirmen la seva presència al Lloret Cycling Weekend. Una molt bona notícia per a la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, que creu que la seva presència incrementarà la qualitat de l’esdeveniment i, a més, serà un punt molt fort a l’hora de fer-ne promoció.

El Lloret Cycling Weekend tindrà lloc a finals d’abril, del 27 al 29, i pretén captar públic d’arreu de l’Estat. Per això s’han preparat dues grans presentacions: a Castelló i a Madrid. El programa comptarà amb ponències d’especialistes vinculats a l’esport, com ara psicòlegs, nutricionistes o preparadors físics. També es faran sortides en bicicleta amb professionals i, el més destacat, es disputarà la Gran Fondo Lloret Costa Brava. Tot i que per als actes del cap de setmana les places són limitades a 150, per a la prova del diumenge 29 es preveuen un miler de participants. La intenció, però, és créixer en els propers anys.

El programa complet es pot consultar en el web de Lloret Cycling.

Els interessats a assistir a l’esdeveniment poden adquirir paquets especials d’allojament a la destinació i la participació a diferents activitats. A més, hi ha places reservades als ciclistes lloretencs. La destinació disposa actualment de 14 allotjaments especialitzats en ciclisme i compta amb 12 rutes recomanades en carretera i muntanya. Es poden consultar a Wikiloc i Strava, així com els mapes disponibles a les oficines de turisme.

spot_img

El + Vist