23.6 C
Lloret de Mar
El pilot lloretenc Miguel Molina (Twitter)

Miguel Molina afronta l’última cursa de la temporada al Circuit de Bahrain

El pilot lloretenc, de Ferrari, és vuitè a la classificació, amb 63 punts.

El pilot lloretenc Miguel Molina (Twitter)

Darreres Notícies

Miguel Molina correrà aquest diumenge l’última cursa del Campionat del Món de Resistència, que es disputarà al circuit de Bahrain. El pilot lloretenc, que competeix amb l’equip Ferrari, arriba a la cita en el vuitè lloc de la classificació, amb 63 punts.

Molina explica que afronta la prova “amb ganes de ferho bé”. A més, recorda que l’any passat, en aquest mateix circuit, ell i el seu company d’equip, l’italià Davide Rigon, van obtenir un destacat segon lloc i la volta ràpida de la cursa.

circuit bahrain
El Circuit de Bahrain, de nit (MomentoGP)

El circuit de Bahrain, situat a la ciutat d’Al-Manama, és un dels escenaris des de fa molt anys de grans competicions com, per exemple, la Fórmula 1. Molina explica que, a causa de les altes temperatures, diferents elements del cotxe acostumen a patir molt, com és el cas dels frens, que “pateixen molt”. Tot i això, considera que és un circuit favorable per ells, en una cursa que es farà de nit, amb llum artificial, que farà que la prova sigui encara més atractiva. 

Miguel Molina posa el punt final a l’any esportiu 2020 al circuit de Bahrain. La cursa se celebrarà aquest diumenge

Serà l’última prova del Campionat del Món de Resistència. Tot i que no han pogut competir amb els equips capdavanters en la majoria de curses, el pilot lloretenc es mostra satisfet en línies generals amb la temporada. Assenyala que han tingut bons moments, com el lideratge momentani que van fer en les 24 hores de Le Mans, en què van patir problemes tècnics.

spot_img

El + Vist