31.5 C
Lloret de Mar
L'alcalde ensenya Lloret a Narcís Ferrer, el passat divendres.

“M’impressiona la voluntat de diversificació de Lloret de Mar”, afirma Narcís Ferrer

El director de l'Agència Catalana de Turisme visita oficialment per primer cop la destinació.

L'alcalde ensenya Lloret a Narcís Ferrer, el passat divendres.

Darreres Notícies

La voluntat de diversificació de la destinació, el treball constant perquè la temporada turística sigui rellevant i la reinversió de totes les infraestructures turístiques.

Són els punts forts de l’acció turística que han impulsat l’Ajuntament i Lloret Turisme l’última dècada i que han presentat al director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, en una visita el passat divendres.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1512414106082492416?s=20&t=Rk4R8J-hWhu3iR3hYwWXJQ

Aquest 8 d’abril va fer la primera visita oficial a la destinació des que ostenta el càrrec, tot i que com a gironí que és ja la coneixia bé i, a més, ja havia participat en altres esdeveniments aquí la vila.

Tot i així, està molt satisfet de la trobada amb l’alcalde, que assegura que va ser molt profitosa per conèixer de primera mà tota la feina que es fa a Lloret de Mar en l’àmbit turístic.

“M’ha impressionat la voluntat de diversificació de la destinació”

Narcís Ferrer

“Amb un treball constant perquè les puntes de la temporada turística siguin rellevants i així poder captar més talent, idees i inversió”, resumeix Ferrer.

https://twitter.com/turismecat/status/1512416561788825600?s=20&t=Rk4R8J-hWhu3iR3hYwWXJQ

L’alcalde, Jaume Dulsat, assenyala que “l’Agència Catalana de Turisme és un ens clau de promoció i ordenació turística del país”.

“Estem contents de poder ensenyar al director les millores fetes a Lloret en els darrers 10 anys”

Jaume Dulsat

Narcís Ferrer es va reunir amb l’alcalde i també amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, i el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Tot seguit, van visitar l’Hotel Miratge, situat a primera línia de mar, l’Hotel Santa Marta, ubicat a Santa Cristina, i els Jardins de Santa Clotilde.

spot_img

El + Vist