7.3 C
Lloret de Mar

Miquel Iceta dona suport a les Kellys de Lloret de Mar, en una visita al municipi

El primer secretari del PSC també s'ha reunit amb els representants locals del partit i ha donat suport a Francisco Pastor com a alcaldable.

Darreres Notícies

Miquel Iceta ha visitat aquest dimecres Lloret de Mar on s’ha reunit amb el col·lectiu de les Kellys. Les cambreres de pisos dels hotels han exposat les seves reivindicacions al primer secretari del PSC, a qui també han explicat casos concrets a la feina.

servicios profesionales jimenez

Les més destacades passen per rebutjar l’externalització de les empreses, regular la sobrecàrrega de treball i que s’avanci l’edat de jubilació. Les Kellys reclamen el suport dels partits, en aquest cas del PSC, per fer conscienciar l’empresariat sobre aquestes millores laborals, tal com ha apuntat Dolores Navas, vicepresidenta del col·lectiu a Lloret. El diputat al Parlament ha donat suport a les cambreres de pisos perquè considera que per aconseguir un turisme de qualitat és necessari que els treballadors tinguin unes bones condicions laborals

Miquel Iceta ha aprofitat la seva estada a Lloret, per reunir-se amb els representants locals del partit i donar suport a Francisco Pastor com a alcaldable.

La reunió entre el PSC i les Kellys ha tingut lloc al centre cívic de Can Sabata. Després, els representants del partit han passejat per Lloret i han parlat amb usuaris del Casal de la Gent Gran.

Miquel Iceta, davant del Casal Municipal de la Gent Gran
spot_img

El + Vist