20 C
Lloret de Mar

Missa de comiat a Josep Bernat avui (19h) a la parròquia

Quan va morir al juliol, els casos de Covid van impedir l'homenatge que es mereixia aquest lloretenc il·lustre.

Josep Bernat, després d'un concert amb la coral Ars Nova Lloret, al Teatre.
Josep Bernat, després d'un concert amb la coral Ars Nova Lloret, al Teatre.

Darreres Notícies

Missa de comiat avui a Lloret de Mar en record de Josep Bernat i Montero, qui va morir el passat mes de juliol. Ho va fer a l’edat de 80 anys, després d’una llarga malaltia. Se’n va anar un lloretenc il·lustre, conegut per les seves moltes inquietuds culturals, a més d’un tarannà personal excepcional.

La seva vídua, Cristina Pané, destaca que serà una missa “en agraïment a tot el que va donar al poble de Lloret” i assenyala que serà a la parròquia de Sant Romà, “la seva segona casa, on tocava l’orgue a totes les misses i en alguns casaments”.

En Josep Bernat filmava amb la seva càmera, tocava el piano, dirigia teatre, escrivia, viatjava, feia atletisme i sempre donava suport en qualsevol esdeveniment tant cultural com social.

Era a tot arreu, a més de formar part de tot un seguit d’entitats de la vila, com Teatre de la Selva o la coral Alba de Prima.

Quan va morir, dos mesos enrere, la covid va impedir el comiat com es mereixia. Arriba avui. La missa en honor a Josep Bernat és aquest dimarts, a les 19h, a la parròquia de Sant Romà.

spot_img

El + Vist