25.4 C
Lloret de Mar
Josep Bernat, en primer terme, amb Lucia Echegoyen al costat, quan era regidora de l'Ajuntament (Arxiu).

Ha mort Josep Bernat, “un brillant intel·lectual” i persona de grans inquietuds culturals

Filmava amb la seva càmera, tocava el piano, dirigia teatre, escrivia, viatjava i sempre donava suport en qualsevol esdeveniment tant cultural com social.

Josep Bernat, en primer terme, amb Lucia Echegoyen al costat, quan era regidora de l'Ajuntament (Arxiu).

Darreres Notícies

En Josep Bernat ha mort aquest dimarts a l’edat de 80 anys, després d’una llarga malaltia. Lloretenc il·lustre conegut per les seves moltíssimes inquietuds culturals, a més d’un tarannà personal excepcional.

- Publicitat -

En Josep filmava amb la seva càmera, tocava el piano, dirigia teatre, escrivia, viatjava, feia atletisme i sempre donava suport en qualsevol esdeveniment tant cultural com social. Era a tot arreu, a més de formar part de tot un seguit d’entitats de la vila, com Teatre de la Selva o la coral Alba de Prima.

Tot seguit, afegim diverses imatges d’ell, del fons de l’Arxiu Municipal de Lloret:

Emocionada, la seva vídua, Cristina Pané, el qualifica de “brillant intel·lectual”, “bellíssima persona” i amb una “gran estima per Lloret i la seva família”.

La família ha emès un comunicat on explica que a causa de la complicada situació de la Covid a Lloret farà un comiat privat i més endavant organitzarà l’homenatge que “en Josep Bernat es mereix”.

spot_img

El + Vist