30.9 C
Lloret de Mar
Els blocaires als Jadins de Santa Clotilde

Molt bones sensacions de la trobada de BCN Travel Bloggers a Lloret

Ja s’han pogut copsar les primeres impressions dels blocaires a través de xarxes socials com Twitter o Instagram i durant les properes setmanes es preveu que tots ells escriguin en els seus blocs.

Els blocaires als Jadins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Molt bones sensacions a la trobada que BCN Travel Bloggers ha fet aquest cap de setmana a Lloret de Mar per celebrar el 5è aniversari de l’entitat.

L’esdeveniment ha reunit al voltant de 120 blocaires, tant amateurs com professionals. Segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, tots han quedat molt satisfets de l’acollida que els ha fet la destinació.

De moment, ja s’han pogut copsar les primeres impressions dels blocaires a través de xarxes socials com Twitter o Instagram. Durant les properes setmanes, a més, es preveu que tots ells escriguin en els seus blocs.

La gerent de Lloret Turisme també ha volgut destacar que el grup de bloggers ha estat molt agraït en tot moment i ha remarcat la implicació dels empresaris locals.

BCN Travel Bloggers és una associació catalana de blocaires de viatges, tot i que la majoria dels membres escriuen en castellà i, per tant, la repercussió serà més àmplia. Aquesta ha estat la primera vegada que han organitzat una trobada fora de Barcelona.

spot_img

El + Vist