7.3 C
Lloret de Mar

“Molt contents, una estrella Michelin no es guanya cada dia”, Fran Agudo

El xef lloretenc acaba de sumar la seva primera estrella Michelin, després de ser guardonat recentment com Cuiner del 2022 al Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Fran Agudo, al seu restaurant Mont Bar (diari Ara).
Fran Agudo, al seu restaurant Mont Bar (diari Ara).

Darreres Notícies

El xef lloretenc Fran Agudo, al capdavant del restaurant Mont Bar de Barcelona, no para d’acumular premis. El darrer: una estrella Michelin per aquest establiment de Barcelona, en la gala celebrada aquesta setmana dels premis més destacats de la gastronomia.

servicios profesionales jimenez

Agudo -amb experiència en cuines de prestigi com El Celler de Can Roca o Tickets- es mostra “molt content de celebrar aquesta estrella amb tot l’equip, això no es guanya cada dia”. L’estrella Michelin se suma a un altre guardó recent: ha estat escollit com a Cuiner del 2022 pel Fòrum Gastronònim de Barcelona.

Mesos enrere, ja va guanyar un premi Sol de la Guia Repsol com a xef del Mont Bar, situat al carrer Diputació de Barcelona. El lloretenc ja havia guanyat tres Sols quan treballava de cap de cuina al restaurant Tickets.

Els mitjans de comunicació el defineixen com un xef “hiper creatiu que evoluciona el concepte de les tapes i els plats en format petit”.

Fran Agudo xef de Mont Bar
Fran Agudo, xef de Mont Bar

Agudo destaca per fer un producte bo i original, amb ingredients propers i combinacions de tot el món. Fa una cuina refinada, informal i tècnicament perfecta, amb propostes que fusionen creativitat i cuina popular.

De la carta del Mont Bar, destaca que “és una cuina basada en el producte de temporada, amb ‘snacks’ per compartir”.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1595480775356563476?s=20&t=G6JIZyTZdoLDqNmE9LiEpA

La Vall d’Aran també felicita per aquesta estrella Michelin al restaurant Mont Bar de Barcelona, perquè les arrels les té a l’Aran. Forma part del grup de restauració Q-Mont i pren el nom d’un petit poble aranès, Mont, del qual és originari el fundador del grup, Manel Arjò.

spot_img

El + Vist