18.3 C
Lloret de Mar
Premi de la categoria lloretenca al Montphoto del 2020 a Xavi Hita.

Montphoto amplia el termini d’inscripcions fins al 7 de maig

Paco Membrives, membre de l’organització del festival MontPhoto, argumenta que les novetats d’enguany requereixen de més temps per facilitar la participació. De la qual matisa que, tot i ser elevada, és menor que en altres edicions.

Premi de la categoria lloretenca al Montphoto del 2020 a Xavi Hita.

Darreres Notícies

MontPhoto amplia el termini d’admissió de treballs fins al 7 de maig. Tot i que en un principi acabava el passat divendres, l’organització ha decidit allargar-ho una setmana més, fins al divendres d’aquesta setmana.

- Publicitat -

Paco Membrives, membre de l’organització del festival MontPhoto, argumenta que les novetats d’enguany requereixen de més temps per facilitar la participació. De la qual matisa que, tot i ser elevada, és menor que en altres edicions. Afegeix que la majoria de dubtes estan relacionats amb aspectes tècnics sobre les fotografies o bé si una imatge pertany a una categoria o una altra.

MontPhoto instagram 2021 ENG

MontPhoto -flamant premi Sa Gavina- celebra aquest 2021 el seu 25è aniversari. El festival de fotografia de natura, que es du a terme cada any a Lloret de Mar, arriba amb una edició especial i plena de novetats. La més destacada és que s’afegeixen dos premis nous: un al millor portafoli amb imatges de caràcter narratives i documentals, i un altre al millor vídeo en les categories de muntanya i naturalesa.

MontPhoto ha convocat la beca fotogràfica per a la conservació de la naturalesa, dotada amb un premi de 6.000 euros, que es duu a terme cada dos anys. Es reconeixerà el projecte de fotografia i conservació més innovador i el treball quedarà exposat. A més, el concurs manté el premi a la millor fotografia de la categoria “Naturalesa des de casa”, amb gran èxit arran del confinament i la pandèmia.

premi honor Montphoto 2020
Premi Honor Montphoto 2020

D’altra banda, el festival també comptarà amb els guardons habituals de les categories d’activitat de muntanya, món subaquàtic, denúncia ecològica i art en la naturalesa, a més de la categoria de naturalesa que inclou cinc subcategories: mamífers, aus, altres animals, món vegetal i paisatge.

Amb la ampliació del termini, els interessats en participar tenen temps d’enviar les seves propostes fins a aquest divendres, 7 de maig, a la pàgina web del certamen. Els guanyadors es donaran a conèixer de manera pública el mes d’octubre, en la celebració del festival MontPhoto, que enguany espera poder-se fer de manera presencial.

spot_img

El + Vist