11.3 C
Lloret de Mar

Montphoto amplia el termini d’inscripcions fins al 7 de maig

Paco Membrives, membre de l’organització del festival MontPhoto, argumenta que les novetats d’enguany requereixen de més temps per facilitar la participació. De la qual matisa que, tot i ser elevada, és menor que en altres edicions.

Premi de la categoria lloretenca al Montphoto del 2020 a Xavi Hita.
Premi de la categoria lloretenca al Montphoto del 2020 a Xavi Hita.

Darreres Notícies

MontPhoto amplia el termini d’admissió de treballs fins al 7 de maig. Tot i que en un principi acabava el passat divendres, l’organització ha decidit allargar-ho una setmana més, fins al divendres d’aquesta setmana.

Paco Membrives, membre de l’organització del festival MontPhoto, argumenta que les novetats d’enguany requereixen de més temps per facilitar la participació. De la qual matisa que, tot i ser elevada, és menor que en altres edicions. Afegeix que la majoria de dubtes estan relacionats amb aspectes tècnics sobre les fotografies o bé si una imatge pertany a una categoria o una altra.

MontPhoto instagram 2021 ENG

MontPhoto -flamant premi Sa Gavina- celebra aquest 2021 el seu 25è aniversari. El festival de fotografia de natura, que es du a terme cada any a Lloret de Mar, arriba amb una edició especial i plena de novetats. La més destacada és que s’afegeixen dos premis nous: un al millor portafoli amb imatges de caràcter narratives i documentals, i un altre al millor vídeo en les categories de muntanya i naturalesa.

MontPhoto ha convocat la beca fotogràfica per a la conservació de la naturalesa, dotada amb un premi de 6.000 euros, que es duu a terme cada dos anys. Es reconeixerà el projecte de fotografia i conservació més innovador i el treball quedarà exposat. A més, el concurs manté el premi a la millor fotografia de la categoria “Naturalesa des de casa”, amb gran èxit arran del confinament i la pandèmia.

premi honor Montphoto 2020
Premi Honor Montphoto 2020

D’altra banda, el festival també comptarà amb els guardons habituals de les categories d’activitat de muntanya, món subaquàtic, denúncia ecològica i art en la naturalesa, a més de la categoria de naturalesa que inclou cinc subcategories: mamífers, aus, altres animals, món vegetal i paisatge.

Amb la ampliació del termini, els interessats en participar tenen temps d’enviar les seves propostes fins a aquest divendres, 7 de maig, a la pàgina web del certamen. Els guanyadors es donaran a conèixer de manera pública el mes d’octubre, en la celebració del festival MontPhoto, que enguany espera poder-se fer de manera presencial.

spot_img

El + Vist