20.6 C
Lloret de Mar
Premi de la categoria lloretenca al Montphoto del 2020 a Xavi Hita.

Montphoto amplia el termini d’inscripcions fins al 7 de maig

Paco Membrives, membre de l’organització del festival MontPhoto, argumenta que les novetats d’enguany requereixen de més temps per facilitar la participació. De la qual matisa que, tot i ser elevada, és menor que en altres edicions.

Premi de la categoria lloretenca al Montphoto del 2020 a Xavi Hita.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

MontPhoto amplia el termini d’admissió de treballs fins al 7 de maig. Tot i que en un principi acabava el passat divendres, l’organització ha decidit allargar-ho una setmana més, fins al divendres d’aquesta setmana.

Paco Membrives, membre de l’organització del festival MontPhoto, argumenta que les novetats d’enguany requereixen de més temps per facilitar la participació. De la qual matisa que, tot i ser elevada, és menor que en altres edicions. Afegeix que la majoria de dubtes estan relacionats amb aspectes tècnics sobre les fotografies o bé si una imatge pertany a una categoria o una altra.

MontPhoto instagram 2021 ENG

MontPhoto -flamant premi Sa Gavina- celebra aquest 2021 el seu 25è aniversari. El festival de fotografia de natura, que es du a terme cada any a Lloret de Mar, arriba amb una edició especial i plena de novetats. La més destacada és que s’afegeixen dos premis nous: un al millor portafoli amb imatges de caràcter narratives i documentals, i un altre al millor vídeo en les categories de muntanya i naturalesa.

MontPhoto ha convocat la beca fotogràfica per a la conservació de la naturalesa, dotada amb un premi de 6.000 euros, que es duu a terme cada dos anys. Es reconeixerà el projecte de fotografia i conservació més innovador i el treball quedarà exposat. A més, el concurs manté el premi a la millor fotografia de la categoria “Naturalesa des de casa”, amb gran èxit arran del confinament i la pandèmia.

premi honor Montphoto 2020
Premi Honor Montphoto 2020

D’altra banda, el festival també comptarà amb els guardons habituals de les categories d’activitat de muntanya, món subaquàtic, denúncia ecològica i art en la naturalesa, a més de la categoria de naturalesa que inclou cinc subcategories: mamífers, aus, altres animals, món vegetal i paisatge.

Amb la ampliació del termini, els interessats en participar tenen temps d’enviar les seves propostes fins a aquest divendres, 7 de maig, a la pàgina web del certamen. Els guanyadors es donaran a conèixer de manera pública el mes d’octubre, en la celebració del festival MontPhoto, que enguany espera poder-se fer de manera presencial.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.