11.4 C
Lloret de Mar
El festival de fotografia Montphoto, amb seu a Lloret.

Un nou concurs amb categories de vídeo amplia les propostes de MontPhoto 2021

El festival de fotografia de natura, que es du a terme cada any a Lloret de Mar, arriba amb la 25a edició plena de novetats.

El festival de fotografia Montphoto, amb seu a Lloret.

Darreres Notícies

MontPhoto celebra aquest 2021 el seu 25è aniversari. El festival de fotografia de natura, que es du a terme cada any a Lloret de Mar, arriba amb una edició especial i plena de novetats. La més destacada és que s’afegeixen dos premis nous: un al millor portafoli amb col·leccions d’imatges de fotògrafs experimentats i un altre al millor vídeo en les categories de muntanya i naturalesa.

El president de Montphoto, Paco Membrives, explica que feia temps que “volíem fer aquest pas i compartir històries en moviment“. Els vídeos han de tenir un màxim de 15 minuts.

MontPhoto ha convocat la beca fotogràfica per a la conservació de la naturalesa, dotada amb un premi de 6.000 euros, que es duu a terme cada dos anys. Es reconeixerà el projecte de fotografia i conservació més innovador i el treball quedarà exposat. A més, el concurs manté el premi a la millor fotografia de la categoria “Naturalesa des de casa”, amb gran èxit arran del confinament i la pandèmia.

D’altra banda, el festival també comptarà amb els guardons habituals de les categories d’activitat de muntanya, món subaquàtic, denúncia ecològica i art en la naturalesa, a més de la categoria de naturalesa que inclou cinc subcategories: mamífers, aus, altres animals, món vegetal i paisatge.

MontPhoto 2020
Primer premi de denúncia ecològica del 2020.

Els interessats en participar tenen temps d’enviar les seves propostes fins al 30 d’abril al web del certamen. Els guanyadors es donaran a conèixer de manera pública el mes d’octubre, en la celebració del festival MontPhoto, que enguany espera poder-se fer de manera presencial.

spot_img

El + Vist