28.7 C
Lloret de Mar

Montphoto rep més fotografies per al concurs d’aquest 2016

Les ponències d'aquest any seran de temes menys especialitzats per arribar a tothom. El festival serà del 30 de setembre al 2 d'octubre.

Darreres Notícies

El concurs internacional de fotografia de Natura Montphoto ha tancat les inscripcions aquest dilluns, amb la vista posada en la 20a edició que es farà el proper mes d’octubre a la vila. El president de l’associació, Paco Membrives, ha explicat que encara no tenen les dades de participació, tot i que assegura que s’ha incrementat respecte a l’any passat.

- Publicitat -

Una de les novetats destacades és la creació d’una beca per premiar projectes de fotògrafs novells. L’altra novetat destacada és que les ponències tractaran temes menys especialitzats per arribar un públic més ampli i, d’aquesta manera, captar més lloretencs en el festival.

Paco Membrives està molt satisfet de l’evolució del festival durant les dues dècades de vida, en què ha passat de ser un certamen local a un esdeveniment internacional destacat i ha vist com les fotos analògiques deixaven pas a la digitalització.

El festival, on s’entregaran els premis de fotografia de natura, es farà del 30 de setembre al 2 d’octubre.

spot_img

El + Vist