16.5 C
Lloret de Mar
Mossèn Josep Maria Castellà

Mossèn Castellà marxa de la parròquia de Sant Romà, després d’estar-hi deu anys

Serà substituït per mossèn Martirià Brugada. El canvi es farà efectiu a mitjans de setembre.

Mossèn Josep Maria Castellà

Darreres Notícies

Mossèn Josep Maria Castellà ha aprofitat la festa major per anunciar que marxa, després d’estar deu anys al capdavant de la parròquia de Sant Romà. Aquí, a la vila, el substituirà mossèn Martirià Brugada.

Els nomenaments es faran efectius a mitjans de setembre, quan mossèn Josep Maria Castellà passarà a ser rector d’Anglès i d’altres pobles dels voltants, com Bonmatí, Constantins, Sant Julià del Llor i Sant Martí Sapresa.

Arran d’aquest canvi, Josep Maria Castellà ha explicat a la ràdio que els deu anys a la vila han estat una experiència “molt bonica”. Afegeix que s’ha sentit “molt honrat de ser un lloretenc més i devot de Santa Cristina” i que “ara arriba el moment del relleu, de passar el testimoni a un altre capellà, més jove, amb nova empenta”. Li ha volgut donar un parell de consells: que “es dediqui a les persones” i “a fer caliu a Lloret”.

Dies enrere, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, va signar un seguit de nomenaments que entraran en vigor a partir del 14 de setembre. Entre ells, el canvi a Lloret, on vindrà mossèn Martirià Brugada, que substituirà mossèn Josep Maria Castellà, qui al seu torn marxarà a Anglès. Ha explicat a la ràdio que es quedarà a Lloret fins la festa de les Alegries.

spot_img

El + Vist