24 C
Lloret de Mar
Un exemple d'amigurumis, o com fer ninots amb aquesta tècnica de ganxet

Ninots de ganxet, tenyir seda i tècnica floral, els nous cursos per a la gent gran

Les classes comencen a l'octubre. Les inscripcions s'han de formalitzar a mitjans de setembre.

Un exemple d'amigurumis, o com fer ninots amb aquesta tècnica de ganxet

Darreres Notícies

Aquest dilluns es comencen a repartir els fulletons informatius sobre els cursos i tallers d’aquesta temporada en el Casal Municipal de la Gent Gran. Hi ha una vintena de propostes, que acostumen a comptar amb força demanda.

Enguany, se sumen tres novetats a l’oferta habitual. Una d’elles és l’activitat que porta per nom ‘amigurumis’, que consisteix en la confecció de ninots amb la tècnica del ganxet de punt baix.

Una altra de les noves propostes és un taller per tenyir seda, en què els participants aconseguiran fer dibuixos arrugant mocadors. Margarita Rodríguez, coordinadora del Casa Municipal de la Gent Gran, apunta que “per tenyir roba de seda es fa servir aigua i pintura, aquesta tècnica ensenya a saber arrugar la roba i així surt un dibuix o un altre”.

També s’incorpora un nou taller de tècnica floral. Es farà un cop al mes i servirà per aprendre a fer centres naturals i a treballar amb una curiosa tècnica japonesa que permet tenir les plantes “sense test”, ja que el recipient està fet de molsa.

La resta de cursos són els habituals: d’informàtica, manualitats, idiomes com anglès i francès, a més de sevillanes, guitarra, balls, country i ‘zumba’. L’oferta per a la gent gran es complementa amb les classes de teatre, de cant coral, de memòria i de repàs de cultura general. A banda d’aquesta programació, els usuaris també compten, al matí, amb l’oferta de cursos municipals d’esports, amb gimnàstica, ioga, natació i marxa nòrdica.

Pel que fa a les inscripcions, seran aquest mes de setembre, ja que els tallers començaran a l’octubre. Els dies 12 i 13, es faran a les oficines del casal, pel que fa a l’oferta gratuïta. Per la seva part, els cursos de pagament requereixen que els interessats s’apuntin els dies 14 i 15 de setembre a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), a la planta baixa de l’Ajuntament. Aquests últims tenen un preu de 14 euros.

spot_img

El + Vist