19.8 C
Blanes

Normalitat en l’inici de la jornada electoral d’avui a Lloret de Mar

A les 12h, la participació és de 3.377 vots dipositats a les urnes, que representen el 15,12%.

-

A les 9h han obert puntualment els quatre col·legis electorals de Lloret de Mar, ubicats a la Casa de la Cultura, al Teatre, al pavelló esportiu municipal i al pavelló del Pompeu Fabra. A primera hora ja hi havia cua de gent que no volia esperar per exercir el dret a vot, en què s’ha anat mantenint el flux constant al llarg del matí, en un dia assolellat i amb elevades temperatures.

La població pot votar al llarg de tot aquest diumenge, 28 de maig, de forma ininterrompuda, fins a les 20h, que és quan tancaran les seus electorals.

urna

En aquests comicis municipals hi ha un cens de 22.339 persones a Lloret de Mar, entre els veïns que tenen dret a vot i els residents a l’estranger. La última dada de participació és de les 12h, amb 3.377 vots dipositats a les urnes, que representen 15,12% dels vots.

De les 4 seus, la que té més votants és la del pavelló municipal d’esports, que acull fins a 10 meses i un total de 7.117 persones amb dret a vot. La segona seu electoral en nombre d’electors és la Casa de la Cultura, que compta amb 8 meses i un total de 5.528 persones de cens. La tercera seu és el pavelló del Pompeu Fabra, amb 7 mesos i 5.179 persones de cens electoral. I la quarta i darrera seu és el Teatre Municipal, amb 6 mesos i 4.515 persones com a cens electoral.

Lloret se suma al Dia Mundial del Turisme amb un concert i portes obertes al MOLL

La proposta musical va a càrrec de Brass The Gitano Band, que ofereix un espectacle itinerant que combina la música de carrer amb ritmes més moderns.

Es busca jutge de pau per als propers 4 anys a Lloret de Mar

És una tasca totalment vocacional, que consisteix en atendre el registre civil i emetre judicis de faltes.

Ple Municipal 25 Setembre 2023

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 25 de setembre de 2023. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.
- Publicitat -