19.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la gimcana fotogràfica

Nova activitat familiar al Turó Rodó per als dissabtes de setembre

Es tracta d'una gimcana fotogràfica, per a famílies amb infants a partir dels sis anys. A més, al llarg del setembre s'oferirà la ruta indiana en català, amb accés a Can Font.

Cartell de la gimcana fotogràfica

Darreres Notícies

Nova activitat familiar al patrimoni cultural de Lloret per aquest mes de setembre. Es tracta d’una gimcana fotogràfica al Poblat Ibèric del Turó Rodó, que es farà tots els dissabtes a les sis de la tarda.

És un taller adreçat a famílies amb infants a partir de sis anys. Tots els participants menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult i serà necessari portar una càmera o un mòbil per poder fer les fotografies. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, creu que és una proposta molt interessant per a les famílies, que vincula diversió i descoberta dels equipaments culturals del municipi.

Cartell de la gimcana fotogràfica (Patrimoni Cultural)

D’altra banda, al llarg del setembre es mantindrà la Ruta indiana, però es farà en català, mentre que a l’agost s’ha fet en castellà. Es tracta d’un recorregut pel centre històric de la vila, amb accés a la casa indiana de Can Font. Una activitat que sempre té molt d’èxit.

Tant per al taller fotogràfic al Turó Rodó com per a la Ruta Indiana, les places són limitades. La compra d’entrades es pot fer trucant al Museu del Mar (972 36 44 54) o a través del web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist