5.6 C
Lloret de Mar
Cartell de la gimcana fotogràfica

Nova activitat familiar al Turó Rodó per als dissabtes de setembre

Es tracta d'una gimcana fotogràfica, per a famílies amb infants a partir dels sis anys. A més, al llarg del setembre s'oferirà la ruta indiana en català, amb accés a Can Font.

Cartell de la gimcana fotogràfica

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Nova activitat familiar al patrimoni cultural de Lloret per aquest mes de setembre. Es tracta d’una gimcana fotogràfica al Poblat Ibèric del Turó Rodó, que es farà tots els dissabtes a les sis de la tarda.

És un taller adreçat a famílies amb infants a partir de sis anys. Tots els participants menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult i serà necessari portar una càmera o un mòbil per poder fer les fotografies. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, creu que és una proposta molt interessant per a les famílies, que vincula diversió i descoberta dels equipaments culturals del municipi.

Cartell de la gimcana fotogràfica (Patrimoni Cultural)

D’altra banda, al llarg del setembre es mantindrà la Ruta indiana, però es farà en català, mentre que a l’agost s’ha fet en castellà. Es tracta d’un recorregut pel centre històric de la vila, amb accés a la casa indiana de Can Font. Una activitat que sempre té molt d’èxit.

Tant per al taller fotogràfic al Turó Rodó com per a la Ruta Indiana, les places són limitades. La compra d’entrades es pot fer trucant al Museu del Mar (972 36 44 54) o a través del web de Patrimoni Cultural.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.