18.3 C
Lloret de Mar
La concentració del passat divendres, a la carretera Vila de Tossa.

Nova concentració en contra de l’acomiadament de les plantilles del Monterrey i Roger de Flor

El passat divendres es van reunir unes 200 persones a Lloret per mostrar el seu rebuig a la decisió de les dues empreses.

La concentració del passat divendres, a la carretera Vila de Tossa.

Darreres Notícies

Nova concentració a Lloret de Mar per denunciar l’acomiadament de més de 100 treballadors dels hotels Monterrey i Roger de Flor. Recordem que el passat divendres es van reunir unes 200 persones per mostrar el seu rebuig a la decisió de les dues empreses. D’una banda, segons CCOO, l’hotel Roger de Flor ha anunciat ja l’acomiadament de 28 persones, mentre que l’hotel Monterrey vol fer el mateix amb 80 treballadors.

- Publicitat -

En aquest últim cas, el de l’hotel Monterrey, les negociacions encara segueixen endavant. Antonio Ferro (CCOO Girona) explica que s’ha avançat en algunes qüestions amb les reunions dels últims dies, però tornaran a trobar-se amb la propietat de l’empresa aquesta mateixa tarda amb l’objectiu “d’arribar a un principi d’acord“. A més, avisa que no descarten convocar més concentracions si la situació no se soluciona.

Ferro assenyala que l’objectiu de les concentracions és denunciar pràctiques com les que s’estan produint i que tenen una afectació molt gran en els treballadors amb la “pèrdua d’ocupació”.

La concentració, convocada per CCOO, és aquesta tarda, de tres a quatre, al davant de l’Hotel Monterrey. 

spot_img

El + Vist