Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
La concentració del passat divendres, a la carretera Vila de Tossa.

Nova concentració en contra de l’acomiadament de les plantilles del Monterrey i Roger de Flor

El passat divendres es van reunir unes 200 persones a Lloret per mostrar el seu rebuig a la decisió de les dues empreses.

La concentració del passat divendres, a la carretera Vila de Tossa.

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Nova concentració a Lloret de Mar per denunciar l’acomiadament de més de 100 treballadors dels hotels Monterrey i Roger de Flor. Recordem que el passat divendres es van reunir unes 200 persones per mostrar el seu rebuig a la decisió de les dues empreses. D’una banda, segons CCOO, l’hotel Roger de Flor ha anunciat ja l’acomiadament de 28 persones, mentre que l’hotel Monterrey vol fer el mateix amb 80 treballadors.

En aquest últim cas, el de l’hotel Monterrey, les negociacions encara segueixen endavant. Antonio Ferro (CCOO Girona) explica que s’ha avançat en algunes qüestions amb les reunions dels últims dies, però tornaran a trobar-se amb la propietat de l’empresa aquesta mateixa tarda amb l’objectiu “d’arribar a un principi d’acord“. A més, avisa que no descarten convocar més concentracions si la situació no se soluciona.

Ferro assenyala que l’objectiu de les concentracions és denunciar pràctiques com les que s’estan produint i que tenen una afectació molt gran en els treballadors amb la “pèrdua d’ocupació”.

La concentració, convocada per CCOO, és aquesta tarda, de tres a quatre, al davant de l’Hotel Monterrey. 

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.