18.3 C
Lloret de Mar
La concentració de protesta avui a Lloret.

200 persones protesten contra l’acomiadament de les plantilles dels hotels Monterrey i Roger de Flor

La voluntat és fer fora més de 100 treballadors, entre els dos establiments.

La concentració de protesta avui a Lloret.

Darreres Notícies

200 persones s’han concentrat aquest divendres a Lloret de Mar per denunciar l’acomiadament de més de 100 treballadors dels hotels Monterrey i Roger de Flor.

- Publicitat -

En el cas del Roger de Flor, segons CCOO, ja s’ha comunicat l’acomiadament de 28 persones. Pel que fa a l’Hotel Monterrey, les intencions són les mateixes, tot i que s’ha obert un període de negociacions que s’allargarà en els pròxims dies i que afecta 80 treballadors.

Antonio Ferro (CCOO) explica que “tenim el compromís de reunir-nos per intentar que això tingui una repercussió mínima en els treballadors, per negociar les millors condicions” per a ells. Alfons Segura (UGT) afegeix que “farem costat als treballadors amb concentracions com aquesta”.

Pel que fa a l’Hotel Monterrey, el secretari del comitè d’empresa, Ildefonso Vázquez, assenyala que la intenció és “acomiadar tot el personal fix”. En aquest sentit, critica que “no es tingui en compte la situació personal” d’aquests treballadors i espera que es pugui trobar una solució en les negociacions dels pròxims dies.

Si encara hi ha esperances en el cas de l’Hotel Monterrey, la situació pels treballadors del Roger de Flor és més complicada. Segons ha explica el delegat de CCOO de l’establiment, Nouredine El Khabar, hi ha 28 persones acomiadades sense que hagin tingut la oportunitat de negociar amb la propietat.

La concentració s’ha dut a terme aquest divendres al matí, al davant de l’Hotel Monterrey, amb unes 200 persones, entre treballadors, veïns, delegats sindicals i representants d’alguns partits municipals. 

spot_img

El + Vist