18.8 C
Lloret de Mar
El nou logotip d'Es Vano (Pantastic Studio)

Nova imatge del club de rem Es Vano coincidint amb el seu 35è aniversari

El nou logotip es va escollir a través d'un concurs popular i les guanyadores són les noies de Pantastic Studio.

El nou logotip d'Es Vano (Pantastic Studio)

Darreres Notícies

El club de rem Es Vano té un nou logotip. Coincidint amb la celebració del seu 35è aniversari aquest proper 2022, l’entitat ha escollit la nova imatge a través d’un concurs popular.

Les noies de Pantastic Studio són les guanyadores del certamen, amb dues propostes que mantenen la mateixa essència i que compleixen els requisits que requeria l’entitat. Ho ha assenyalat el president d’Es Vano, Tomàs Rodríguez.

“Demanàvem que aparegués la roca d’Es Vano i un llagut o un rem o alguna cosa que permetés identificar que és un club de rem”

Tomàs Rodríguez

Es Vano el van crear, fa 35 anys, un grup de dones que volia introduir-se en el món del rem. En un principi, als estatus s’hi indicava que només podien haver-hi dones.

“No és un club qualsevol, ja que quan van aparèixer els clubs de rem a Lloret era molt difícil que hi poguessin entrar dones i un grup de dones va crear un club exclusivament per a dones”

Tomàs Rodríguez

Anys més tard, quan ja es va aconseguir trencar la barrera de les dones en el món del rem, el club es va obrir a tothom.

Actualment el club està format per dones i homes (Es Vano)
Actualment el club està format per dones i homes (Es Vano)

Durant aquestes tres dècades i mitja, l’entitat ha passat per diferents etapes fins que fa dos anys la junta actual va voler reactivar-lo i ja són una seixantena. Tot i així, encara hi predominen les dones.

Durant l’hivern, els vogadors segueixen els entrenaments en terra ferma per no perdre la forma i la intenció és tornar a treure la barca a l’aigua a principis de l’any que ve, és a dir, d’aquí poques setmanes.

La propera temporada, en què Es Vano celebrarà el 35è aniversari, el nou logotip serà la imatge del club.

spot_img

El + Vist