Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Acte de presentació de la nova línia

Nova línia de bus exprés.cat que connectarà Lloret i Girona amb 15 minuts menys

Les dues ciutats estaran connectades amb una única parada a Vidreres. La tarifa més habitual per aquesta línia serà comprar la T-10, que fa que cada trajecte costi 2'75 euros.

Acte de presentació de la nova línia

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Lloret de Mar comptarà d’aquí a uns dies amb una nova línia de bus exprés.cat, que connectarà el municipi amb la ciutat de Girona amb una única parada a Vidreres.

La Generalitat, que està implantat aquesta xarxa arreu del territori, destaca que el servei escurça el trajecte en 15 minuts, que suposa un estalvi de 3,20 euros per viatge, que els vehicles estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i que ofereixen wifi als usuaris. N’ha parlat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, que va ser present en la roda de premsa de presentació de la nova línia de bus, ahir a Lloret.

La nova línia de bus exprés.cat començarà a circular el proper dilluns, 13 de febrer. Se sumarà al servei de transport de bus convencional entre Lloret i Girona. Des de l’Ajuntament, subratllen la qualitat que oferirà aquesta línia i opinen que beneficiarà especialment els estudiants que han d’anar sovint a Girona, a la universitat, segons Antonio Lorente, regidor de Transports.

A partir del 13 de febrer, la nova línia oferirà 34 trajectes diaris entre setmana, que els festius i cap de setmana baixaran a 20.

Segons fonts de la Generalitat, el corredor Girona – Lloret transporta anualment uns 180.000 usuaris. Es calcula que, amb la nova línia, els viatgers s’incrementaran com a un mínim un 10%.

La tarifa més habitual per aquesta línia serà comprar la T-10, que fa que cada trajecte costi 2 euros amb 75 cèntims. L’estalvi respecte de la línia convencional és de 3 euros amb 90.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".