21.6 C
Lloret de Mar

Nova promoció de la piscina municipal per reclutar abonats

L'oferta consisteix en la gratuïtat de la matrícula i una bonificació del 100% en el mes de setembre.

Piscina de Lloret
Piscina de Lloret

Darreres Notícies

Promoció especial a la piscina per aquest estiu. L’equipament regala la matrícula i la mensualitat de setembre a tothom que s’aboni al llarg d’aquest mes. Es tracta d’una oferta vàlida únicament per l’agost. Per apuntar-s’hi, cal adreçar-se a la recepció de la instal·lació.

Segons explica el director de la piscina, Ricard Salinas, es tracta d’una “promoció especial únicament per aquest mes. És un moment perfecte si volen començar la nova temporada. Comencem a l’agost i al mes vinent ja comença l’escola i tots volem tornar a la rutina. És un bon moment per començar, un mes abans, fent una pretemporada”.

La piscina segueix endavant amb la seva activitat durant aquests mesos d’estiu. Ho fa amb el Casal esportiu, que ha tingut una bona resposta per part dels més petits. Pel juliol, han comptat amb 50 participants cada setmana. Ara, a l’agost, han tancat places en 24 persones.

Com a novetat, els nens i nenes que formen part del casal han pogut gaudir de diferents classes tècniques de Rubén Aragón. Es tracta d’un esportista d’elit, que es dedica a fer triatlons i que es troba entrenant a la piscina. Salinas assegura que “a nosaltres ens està ajudant molt i nosaltres a ell. Ha escollit la piscina com a centre d’entrenament i estem molt contents. Ara mateix està fent una triatló a Praga i està promocionant la piscina i el municipi”.

Segons la direcció de l’equipament, el funcionament és molt millor del que esperaven. Actualment, la piscina compta amb prop de 2.200 abonats, amb persones que abans es donaven de baixa durant l’estiu i que, ara, es mantenen al llarg de l’any.

La piscina municipal acull diferents activitats i competicions, amb nedadors d’arreu d’Europa. Per al mes de setembre hi ha programats tres torneigs de waterpolo. Del 2 al 9, es disputarà la tercera edició del “Be water my friend”, que amplia la seva durada i comptarà amb més equips internacionals. Pel 16 i 17, la piscina està reservada per una competició de waterpolo social, mentre que el 23 i 24 es durà a terme un torneig en les categories aleví i benjamí.

spot_img

El + Vist