13.6 C
Lloret de Mar
Església parroquial

Noves visites guiades al centre de Lloret dirigides als turistes

Es faran cada dijous en anglès i francès i cada dissabte, en català i castellà. Començaran a les vuit del vespre davant del Museu del Mar.

Església parroquial

Darreres Notícies

A partir d’avui s’inicien a Lloret de Mar unes visites guiades al centre històric de la vila amb l’objectiu que els turistes descobreixin el valor patrimonial de la destinació. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha argumentat que sovint els turistes que s’allotgen a la destinació visiten el patrimoni d’altres municipis sense tenir l’oportunitat de conèixer el de Lloret.

La ruta sortirà des del Museu del Mar i anirà fins a Es Tint, la Casa Garriga, el passeig Jacint Verdaguer, l’Ajuntament, l’Església Parroquial de Sant Romà, la Pabordia, la Casa Font i la Casa Cabañas. La responsable de Turisme ha afegit que han optat per començar les visites guiades pel centre històric perquè indrets com els jardins de Santa Clotilde ja reben moltes visites.

Tot i així, si les visites funcionen, la intenció és ampliar-les a altres llocs i amb més horaris. De moment, es faran cada dijous en anglès i francès i cada dissabte, en català i castellà. L’horari serà sempre a les vuit del vespre i tindran una hora de durada. El preu és de dos euros per persona i els menors de dotze anys no paguen.

spot_img

El + Vist