13.8 C
Lloret de Mar

Obert el termini per demanar el vot per correu de cara a les eleccions generals del 28 d’abril

Les persones interessades en exercir el dret a votar a través de correu postal, només cal que s'adrecin a l'oficina de Correus. El termini es tancarà el 18 d'abril.

Una urna a les eleccions
Una urna a les eleccions

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’ha obert el termini per demanar el vot per correu de cara a les eleccions generals del proper 28 d’abril.

servicios profesionales jimenez

Les persones interessades en exercir el dret a votar a través de correu postal, només cal que s’adrecin a l’oficina de Correus, situada al carrer de l’Oliva, tal com ha explicat la regidora de Serveis Centrals, Lluïsa Baltrons. El període per sol·licitar el vot per correu, que ja és obert, es tancarà el 18 d’abril.

Sobre les eleccions generals del 28 d’abril, hi tenen dret a vot dos col·lectius: els espanyols residents a Lloret de Mar i els residents absents que viuen a l’estranger. Per poder consultar si es troben en el cens electoral, el període de consulta és de l’11 al 18 de març, així com la presentació de reclamacions. Pel que fa al cens electoral definitiu, s’exposarà del 18 al 27 d’abril.

La consulta es podrà fer en línia, a través del web de l’Ajuntament, o bé en un ordinador que s’instal·larà a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), a la planta baixa de l’Ajuntament.

Dels comicis generals del 28 d’abril, sabem que hi haurà les meses i seus habituals. És a dir, es crearan 30 meses electorals, repartides entre quatre seus: les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Esteve Carles, i la Casa de la Cultura.

Recordem que un mes després de les eleccions generals, hi haurà més cites amb les urnes: els comicis municipals coincidiran amb els del Parlament Europeu. La data d’uns i altres serà el 26 de maig.

spot_img

El + Vist