13.7 C
Blanes
Cursa de Nadal del 2021

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Nadal solidària, que es farà el 24 de desembre

Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho a través del web del Consell Esportiu de la Selva o bé de manera presencial al Puntet. El preu és de 8 euros els adults i 3, els infants.

Cursa de Nadal del 2021

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions per a la Cursa de Nadal d’aquest any, que es farà el 24 de desembre i que arriba a la 12a edició.

Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho a través del web del Consell Esportiu de la Selva o bé de manera presencial al Puntet. El preu és de 8 euros els adults i 3, els infants. Un dels organitzadors, Àngel Mullera, anima tothom a participar-hi.

“Animo a tothom a participar-hi, nens, nenes, homes, dones, avis, àvies, tothom la pot fer, des de les curses de promoció fins a la cursa adulta de 5 quilòmetres”

Àngel Mullera

Igual que l’any passat, la prova serà solidària per promoure la integració dels infants a través de l’esport. Ho ha argumentat la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

“Què millor que fer-la perquè la recaptació quedi a Lloret i, ja que és una cursa esportiva, per a una causa esportiva”

Ana García-Castany

Com diem, la cursa serà dissabte 24 de desembre. Les curses infantils començaran a les deu del matí, mentre que la de 5 quilòmetres es farà a les onze.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist