8 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als concursos de pessebres d’aquestes festes

Tal com es va fer l'any passat, en el concurs de pessebres a la llar el jurat farà les valoracions a través de fotografies. A més, ja es prepara l'exposició de diorames.

Un diorama de les festes 2020-2021
Un diorama de les festes 2020-2021

Darreres Notícies

Ja estan obertes les inscripcions per participar al concurs de pessebres, que, com sempre, compta amb diferents categories: pessebres a la llar –que poden ser populars o artístics–, escoles i instituts, entitats, establiments comercials i hotels. L’única condició és que estiguin dins del terme municipal de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Tal com es va fer l’any passat, atesa la situació de pandèmia, el jurat no passarà per les cases particulars a veure les creacions, de manera que els participants han d’enviar dues fotografies en què es vegi amb nitidesa el pessebre: una de general i una altra de més concreta. Cal enviar-les, juntament amb el nom de l’autor, al correu electrònic [email protected].

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que el certamen sempre és un èxit de participació i hi ha molta gent que l’espera.

“Moltíssima gent els dies previs han estat trucant a l’Ajuntament perquè publiquéssim les bases i, per tant, estem tenint una molt bona resposta”

Cristian Fernández

El termini per presentar-se al concurs es tancarà dijous 30 de desembre. Pel que fa als pessebres d’entitats i empreses que es puguin passar a visitar, es demana que passin l’adreça al departament de Cultura abans de dilluns vinent, 20 de desembre, per poder elaborar el plànol que es fa cada any.

Així doncs, com marca la tradició, aquests dies les famílies comencen a muntar el pessebre i Lloret de Mar ja fa molts anys que organitza un concurs per fomentar que aquesta pràctica no es perdi.

“És una tradició i, les tradicions, hem de procurar mantenir-les, promocionar-les i ajudar que tinguin la màxima difusió”

Cristian Fernández

A més, també es farà la tradicional exposició de diorames amb una dotzena de petites creacions, d’artistes de Lloret, però també de Porqueres, Premià de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Sant Hilari Sacalm i Anglès.

L’exposició, que celebrarà la 47a edició, es podrà visitar del 24 de desembre al 6 de gener, a l’Erol. L’entrada serà gratuïta i estarà oberta cada dia al matí d’onze a dues i a la tarda, de quatre a dos quarts de vuit, excepte els dies 24 i 31, que tancarà a les sis de la tarda, i per Nadal i Cap d’Any, que només obrirà al matí.

spot_img

El + Vist