14.3 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per a la Sansi benèfica amb l’AME

El cost de cinc euros es destinarà de manera íntegra a la investigació de l’AME i els participants rebran una samarreta, una beguda, fruita i un número per a una rifa que es farà el mateix dia 22.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la cursa solidària per la lluita contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal. L’organitza el Club La Sansi en record a l’Aran, el nadó que va morir el gener passat afectat per la malaltia quan només tenia vuit mesos. I és que ara mateix l’AME no té ni cura ni tractament i l’esperança de vida no supera els dos anys.

La cursa benèfica es farà el 22 de març i, amb només tres quilòmetres de recorregut, serà apta per a tothom, tal com ha exposat el president de La Sansi, José Luís Blanco, que remarca que es pot fer tant corrent com caminant. La previsió és que hi participin unes 1.500 persones.

Per ara, les inscripcions es poden fer per internet, a la pàgina web del club, i, a partir de l’1 de març, també es podran fer al Puntet. El cost de cinc euros es destinarà de manera íntegra a la investigació de l’AME i els participants rebran una samarreta, una beguda, fruita i un número per a una rifa que es farà el mateix dia 22.

spot_img

El + Vist