13.7 C
Lloret de Mar
Cartell

Obertes les inscripcions per a la Sansi benèfica amb l’AME

El cost de cinc euros es destinarà de manera íntegra a la investigació de l’AME i els participants rebran una samarreta, una beguda, fruita i un número per a una rifa que es farà el mateix dia 22.

Cartell

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la cursa solidària per la lluita contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal. L’organitza el Club La Sansi en record a l’Aran, el nadó que va morir el gener passat afectat per la malaltia quan només tenia vuit mesos. I és que ara mateix l’AME no té ni cura ni tractament i l’esperança de vida no supera els dos anys.

La cursa benèfica es farà el 22 de març i, amb només tres quilòmetres de recorregut, serà apta per a tothom, tal com ha exposat el president de La Sansi, José Luís Blanco, que remarca que es pot fer tant corrent com caminant. La previsió és que hi participin unes 1.500 persones.

Per ara, les inscripcions es poden fer per internet, a la pàgina web del club, i, a partir de l’1 de març, també es podran fer al Puntet. El cost de cinc euros es destinarà de manera íntegra a la investigació de l’AME i els participants rebran una samarreta, una beguda, fruita i un número per a una rifa que es farà el mateix dia 22.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.